Xamkin ravintolat palvelevat normaalisti

Noudatamme yleisötilaisuuksien järjestämisessä viranomaisten antamia ohjeita.

Katso ajankohtaiset tiedot koronaviruksen vaikutuksesta Xamkiin

Järjestä meillä onnistunut tapahtuma, tarjoamme viihtyisät tilat ja maittavat tarjoilut luomaan mukavia muistoja! 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan keskeisillä paikoilla, joille kulkuyhteydet ovat hyvät.

TIlaisuudet räätälöimme tarpeiden mukaan. Tilat ovat muunneltavia ja sopivat niin pieniin kuin suuriinkiin tapahtumiin: kokouksiin, koulutuksiin, juhlatilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Xcellent food. Xcellent service. Xcellent meetings.

 

 

Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, kotimaisuuteen, terveellisyyteen ja satokausiajatteluun. Portaat luomuun-ohjelman mukaisesti käytämme runsaasti luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti WWF:n kalaoppaan ohjaamana.

Kestävä kehitys näkyy kokouspalveluissamme esimerkiksi ravintolapalvelumme ovat joutsenmerkkikelpoisia ja kaikki kampuksemme ovat ottaneet käyttöön WWF Green Office -ympäristöohjelman.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin: p. 0400 872 767 tai myyntipalvelu@xamk.fi

Voit myös jättää sähköisen tarjouspyynnön.

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Monipuoliset tilat Mikkelissä

Mikkelin kampuksen tilat tarjoavat nykyaikaiset puitteet niin kokouksiin, koulutuksiin, räätälöidyille yritystapahtumille kuin suuremmille seminaaritapahtumillekin max 300 henkilölle.

Saimaa Stadiumin monitoimiareenalla on urheilutapahtumien lisäksi tilaa jopa 5000 henkilön konserteille, messuille, kokouksille ja muille suurtapahtumille.

Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.  Tutustu tiloihin tarkemmin!

Mikpolisali

117 henkilölle

Kampussali A

269 henkilölle

Kampussali D

77 henkilölle

Kokoustilat

8-22 henkilölle

Koulutustilat

Max 70 henkilölle

Muut tilat

Saunatilat, DeXi-Stage

Järjestä tapahtuma Savonlinnassa

Xamkin Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema.

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin jopa 300 henkilölle. Salissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Salin yhteydessä sijaitseva valoisa ja kaunis aulatila toimii oivallisesti niin kahvi- ja ruokatarjoilujen kuin seminaaritilaisuuksien yhteydessä järjestettävien tuote-esittelyjen tilana.

Moderni auditorio Kaarisali tarjoaa erinomaiset puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Istumapaikkoja tilavassa salissa on 154:lle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Avara ja tunnelmallinen ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla auditorion vieressä. Ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo kattaa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Ravintola Kaari on loistava ympäristö aina 150 henkilön tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Ravintolasalissa on käytettävissä piano sekä av-tekniikkaa luentotilaisuuksiin, pieniin konsertteihin ja juhliin.

Tutustu Savonlinnan tiloihin

Monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin Saimaan sylissä

Lue lisää

Kokousta Kotkassa

Keskustasta vain viiden kilometrin päässä sijaitsevalle Kotkan kampukselle on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Kampuksella kaikki tarvittavat palvelut ravintoloineen löytyvät kätevästi saman katon alta. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Kampuksella on suuri ilmainen pysäköintialue.

Kahvila- ja ravintolapalveluita Kotkan kampuksella tarjoaa ammattikorkeakoulun oma Ravintola Junnu. Se palvelee opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi myös ulkopuolisia kokousasiakkaita. Ravintola Junnu sopii erinomaisesti kokous- ja tilausravintolatilaisuuksiin, joissa ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä palvelu ja kotimaiset raaka-aineet ovat pääosassa.

 

Tutustu Kotkan tiloihin

Tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin merihenkisessä Kotkassa

Lue lisää

Kokousmahdollisuudet Kouvolassa

Kouvolan kampus sijaitsee kilometrin päässä Kouvolan keskustasta historiallisella varuskunta-alueella. Kampusalueen keskus on Paraatikenttä, jonka ympäriltä löytyvät kaikki palvelut ravintoloista kirjastoon.

Ravintola Paja toimii arkisin kahvila- ja lounasravintolana. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat esille. Paja-kabinetti tarjoaa loistavan kokoustilan 20 henkilölle. Pajan alakerran Galleriassa on anniskeluoikeudet aula- ja projektitiloissa, jotka sopivat mainiosti tilausravintolakäyttöön jopa 200 henkilölle. Pajan välittömässä läheisyydessä kampuksen päärakennuksessa sijaitsee valoisa koulutustila Kaarisali max 80 henkilölle, johon ravintola Paja tuottaa kokoustarjoilut. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

 

Tutustu Kouvolan tiloihin

Tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin tyylikkäässä ympäristössä

Lue lisää

Tarjouspyyntö

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.