Xamkin Mikkelin kampuksella on nykyaikaiset ja monipuoliset tilat tapahtumajärjestäjien käyttöön.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksen keskeinen ja puistomaisen rauhallinen sijainti tarjoaa ihanteellisen ympäristön niin pienille kuin suurillekin ryhmille, jopa 300 hengelle.

Kampukselle on Mikkelin keskustasta vaivatonta saapua, autolla vain muutama minuutti ja kävellenkin 10-15 minuuttia. Viihtyisät tilat ja onnistunut tarjoilu luovat mukavia muistoja!

Kampuksen ravintolapalvelut; Ravintola Talli, Ravintola DeXi ja Ravintola Kasarmina tuottavat kaikki kokous- ja ravintolapalvelut  kampusalueella.

Tunnusmerkkejä ovat tilaisuuksien räätälöity toteutus, muuntautuvat ravintolatilat, joustava palveluasenne ja lähiruoka-ajattelu. Valmiudet riittävät vaivatta niin pienten kokousten kuin suurten tapahtumien tyylikkääseen toteuttamiseen.

Monipuoliset tilat Mikkelissä

Mikkelin kampuksen tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet niin kokouksiin, koulutuksiin, räätälöidyille yritystapahtumille kuin suuremmille seminaaritapahtumillekin.

Osassa tiloista on myös mahdollisuus videoneuvottelukokouksiin.

Mikpolisali

117 henkilölle

Kampussali A

269 henkilölle

Kampussali D

70 henkilölle

Kokoustilat

8-22 henkilölle

Koulutustilat

Max 70 henkilölle

Muut tilat

Saunatilat, DeXi-Stage

Kokoustarjoilut vaivattomasti

Xamkin ravintolapalvelut; Ravintola Talli, Ravintola DeXi ja Ravintola Kasarmina tuottavat eri tapahtumien tarjoilut ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tunnusmerkkejä ovat tilaisuuksien räätälöity toteutus, joustava palveluasenne ja lähiruoka-ajattelu. Valmiudet riittävät vaivatta niin pienten kokousten kuin suurten tapahtumien tyylikkääseen toteuttamiseen.

Ravintoloiden ruokalistoilla suositaan lähialueen raaka-aineita ja luomutuotteita. Mikkelin kampuksen ravintolat ovat joutsenmerkittyjä ravintoloita ja mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa.

Ota yhteyttä, räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin:
myyntipalvelu@xamk.fi

Xcellent food. Xcellent service. Xcellent meetings.

Järjestä tapahtuma Savonlinnassa

Xamkin Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema.

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin. Salin yhteydessä sijaitseva valoisa ja kaunis aulatila toimii oivallisesti niin kahvitarjoilujen kuin seminaaritilaisuuksien yhteydessä järjestettävien tuote-esittelyjen tilana.

Moderni auditorio tarjoaa erinomaiset puitteet seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaarisali tarjoaa ylväät puitteet juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ruokailutilaan on avara ja tunnelmallinen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, jonka vuoksi ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo järjestää vaikkapa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Tarjoilusta vastaa Fazer Ravintola Amica.

Tutustu Savonlinnan tiloihin

Monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin Saimaan sylissä

Lue lisää