Järjestä meillä onnistunut tapahtuma, tarjoamme viihtyisät tilat ja maittavat tarjoilut luomaan mukavia muistoja! 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan keskeisillä paikoilla, joille kulkuyhteydet ovat hyvät.

Tilat ovat muunneltavia ja sopivat niin pieniin kuin suuriinkiin tilaisuuksiin: kokouksiin, koulutuksiin, juhlatilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Käy pöytään!

 

Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, kotimaisuuteen ja satokausiajatteluun. Portaat luomuun-ohjelman mukaisesti käytämme runsaasti luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti WWF:n kalaoppaan ohjaamana.

Kestävä kehitys näkyy kokouspalveluissamme esimerkiksi Etelä-Savon ravintolat ovat joutsenmerkittyjä ja kaikki kampuksemme ovat sitoutuneet UN Global Compact -yritysvastuualoitteeseen.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin: p. 015 355 6303 tai myyntipalvelu@xamk.fi

Voit myös jättää sähköisen tarjouspyynnön:

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Monipuoliset tilat Mikkelissä

Mikkelin kampuksen viihtyisät ja nykyaikaiset tilat toimivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, koulutuksiin, ja räätälöityihin yritystapahtumiin myös suuremmille seminaaritapahtumille jopa 300 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Tutustu tiloihimme tarkemmin ja ota yhteyttä: myyntipalvelu@xamk.fi.

 

Mikpolisali

auditorio 117 henkilölle

Kampussali A

auditorio 269 henkilölle

Kampussali D

auditorio 77 henkilölle

Kokoustilat

8 - 22 henkilölle

Koulutustilat

30 - 70 henkilölle

Muut tilat

DeXi-stage ja Kuitulan sauna

Järjestä tapahtuma Savonlinnassa

Xamkin Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema.

 

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin jopa 300 henkilölle. Salissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Salin yhteydessä sijaitseva valoisa ja kaunis aulatila toimii oivallisesti kokousitilaisuuksien yhteydessä järjestettävien kahvitarjoilujen tilana.

Moderni auditorio Kaarisali tarjoaa erinomaiset puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Istumapaikkoja tilavassa salissa on 154:lle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Avara ja tunnelmallinen ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla auditorion vieressä. Ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo kattaa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Ravintola Kaari on loistava ympäristö aina 150 henkilön tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Ravintolasalissa on käytettävissä piano sekä av-tekniikkaa luentotilaisuuksiin, pieniin konsertteihin ja juhliin.

Tutustu Ravintola Kaareen tarkemmin!

Kysy lisää: myyntipalvelu@xamk.fi

Tutustu Savonlinnan tiloihin

Monipuoliset tilat kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin juhliin Saimaan sylissä.

Lue lisää

Kokousta Kotkassa

Keskustasta vain viiden kilometrin päässä sijaitsevalle Kotkan kampukselle on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Kampuksella kaikki tarvittavat palvelut ravintoloineen löytyvät kätevästi saman katon alta. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Kampuksella on suuri ilmainen pysäköintialue.

Kahvila- ja ravintolapalveluita Kotkan kampuksella tarjoaa ammattikorkeakoulun oma Ravintola Junnu. Se palvelee opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi myös ulkopuolisia kokousasiakkaita. Ravintola Junnu sopii erinomaisesti kokous- ja tilausravintolatilaisuuksiin, joissa ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä palvelu ja kotimaiset raaka-aineet ovat pääosassa.

Tutustu Ravintola Junnun palveluihin tarkemmin!

Kysy lisää: myyntipalvelu@xamk.fi

Tutustu Kotkan tiloihin

Avarat tilat kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin merihenkisessä Kotkassa.

Lue lisää

Kokoonnu Kouvolassa

Kouvolan kampus sijaitsee kilometrin päässä Kouvolan keskustasta historiallisella varuskunta-alueella. Kampusalueen keskus on Paraatikenttä, jonka ympäriltä löytyvät kaikki palvelut ravintoloista kirjastoon.

Ravintola Paja toimii arkisin kahvila- ja lounasravintolana. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat esille. Paja-kabinetti tarjoaa tehokkaan kokoustilan 20 henkilölle. Pajan alakerran Galleriassa on anniskeluoikeudet aula- ja projektitiloissa, jotka sopivat mainiosti tilausravintolakäyttöön jopa 200 henkilölle. Pajan välittömässä läheisyydessä kampuksen päärakennuksessa sijaitsee valoisa koulutustila Kaarisali max 80 henkilölle, johon Ravintola Pajasta tuodaan kokoustarjoilut. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Tutustu Ravintola Pajaan!

Kysy lisää: myyntipalvelu@xamk.fi

Tutustu Kouvolan tiloihin

Viihtyisät tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin tyylikkäässä ympäristössä.

Lue lisää

Tarjouspyyntö

  • KK slash PP slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.