AVOINNA

 

ma – to klo 7.45 – 14.30

pe klo 7.45 – 14.30

 

Tervetuloa!

 

LOUNAS

klo 10.30 – 13.30

Myös Take away -lounasta myytävänä lounasaikaan 10.30 -13.30.

Ruuhkaisin aika klo 11.00- 12.00

 

YHTEYSTIEDOT

Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna

puh. 040 571 0889

kaari@xamk.fi

Oiva-raportti

Tervetuloa Kaareen

Ravintola Kaari on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) Savonlinnan kampuksella toimiva 170 paikkainen opiskelijaravintola ja kampuksen pääkahvila. Ravintola Kaaren löydät kampuksen A-sisäänkäynnin yhteydestä.

Ravintola Kaari palvelee arkisin Xamkin opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita lounasasiakkaita. Ravintola on avoinna myös viikonloppuisin tilauksesta.

Kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ruokailutila on avara ja tunnelmallinen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, jonka vuoksi ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo järjestää vaikkapa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen.

Xamkin Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema.

lounaalle kaareen

Ravintola Kaaren lounaalla tarjoillaan arkisin

  • kasvislounasta
  • keittolounasta
  • kotiruokalounasta
  • suosituslounasta (ti ja to)

niin opiskelijoille, henkilökunnalle kuin muillekin asiakkaille. Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen ruokaillessaan Ravintola Kaaressa.

Lounasateriamme ravitsemukselliset perusteet löytyvät v. 2016 julkaistusta korkeakouluruokailua koskevasta suosituksesta, jota noudatamme lounasruokiemme valmistuksessa. Jos erityisruokavaliosi vaatii oman erillisen annoksen suunnittelua, tuo lääkärintodistus ja ota yhteyttä Kaaren ravintolapäällikköön. Kasvisruokavalioista ruokalistalla toteutamme yleisimpiä, lakto-ovo-vegetaarista sekä laktovegetaarista ruokavaliota.

PISTÄYDY KAHVILLA

Ravintola Kaari toimii myös viihtyisänä kahvilanaKaaren kahvilasta voit ostaa lounasaikana päivittäin vaihtuvan delisalaattiannoksen tai delilounaspatongin. Niin salaattiannos kuin lounaspatonki kuuluvat Kelan ateriatuen piiriin paikan päällä nautittuna lounasateriana.

Jos kaipaat valoisaa ja inspiroivaa ryhmätyötilaa hyvän kahvin, luomuteen ja itse tehtyjen kahvileipien parissa, istahda joukolla Kaaren sohville.  Kaaressa on tarjolla kahvilatuotteiden lisäksi mm. virvoitusjuomia, jäätelöä ja makeisia. Kahvihetken lomassa voit ostaa myös Xamkin tuotteita ravintolasta

Lounasruokaa, kahvileipiä, salaatteja, patonkeja sekä sesongin ja juhlapäivien mukaan vaihtuvia herkkuja voit ostaa myös take away -tuotteina mukaan.

NYT MYÖS TAKE AWAY -LOUNASTA

AMK-opiskelija, Ravintola Kaaresta saat myös take away -lounasta!

Ravintola Kaaresta voit ostaa 8.3.2021 alkaen Kelan ateriatuetun take away -lounaan ravintolan lounasaikaan!

Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan 2 päivän ateriat kerralla itselleen ja tarvittaessa ostaa 2 päivän ateriat myös toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei voi oireiden vuoksi tulla asioimaan paikan päälle. Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Virtuaaliesittely

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Ravintola Kaari palvelee myös kokous- ja juhlatilana

Xamkin Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema.

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin. Salin yhteydessä sijaitseva valoisa ja kaunis aulatila toimii oivallisesti niin kahvitarjoilujen kuin seminaaritilaisuuksien yhteydessä järjestettävien tuote-esittelyjen tilana.

Moderni auditorio tarjoaa erinomaiset puitteet seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ruokailutilaan on avara ja tunnelmallinen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, jonka vuoksi ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo järjestää vaikkapa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Tarjoilusta vastaa Xamkin ravintolapalvelut.

Ladattava maksukortti

Maksa vaivattomasti, käytä ladattavaa maksukorttia! Hanki ja lataa korttisi Xamkin ravintoloissa ja nopeuta jonotusta.

Lue lisää

Tutustu Savonlinnan tiloihin

Monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin Saimaan sylissä

Lue lisää

Ravinnosta virtaa työ- ja opiskelupäivään

Terveellinen ruoka on maukasta, monipuolista ja värikästä.

Lue lisää

Olemme portaat luomuun -ohjelmassa

Ravintola Kaaren ympäristöasiat hoidetaan kestävän kehityksen periaatteilla. Suosimme myös luomua ja lähiruokaa.

Lue lisää