Haluatko järjestää kokouksen, koulutuksen, juhlat tai muun tilaisuuden Savonlinnassa?

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen Savonlinnassa keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema. Tilojen osoite on Savonniemenkatu 6, Savonlinna.

Tasokkaat tilat takaavat kokousviihtyvyyden ja tyydyttävät vaativammankin asiakkaan tarpeet.

Auditorio Kaarisali

Moderni ja tilava auditorio tarjoaa erinomaiset puitteet seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, 154 henkilölle. Auditoriossa on monipuolinen av-tekniikka. Ravintola Kaari hoitaa tilaisuuksien tarjoilupalvelut.

Savonniemisali

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin. Savonniemisali on helposti muokattavissa suuren pinta-alansa ansiosta.

Erikoisuutena salista löytyy esim. näyttämö sekä piano, jotka mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Lisäksi salin yhteydessä oleva valoisa ja kaunis aulatila luo saliin uutta ulottuvuutta tilaisuuksien järjestämiseen.

  • 184 henkilölle (tilassa tuolit/pöydät)
  • 240 henkilölle (tilassa tuolit)
  • max. 250 henkilölle (ei tuoleja/pöytiä)

Sininen aula

  • max. henkilömäärä 120 (ei tuoleja/pöytiä)

Ravintola Kaari

Savonlinnan kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolasali on avara ja tunnelmallinen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, jonka vuoksi ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo järjestää vaikkapa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Ravintolasalissa on käytettävissä piano sekä av-tekniikkaa luentotilaisuuksiin, pieniin konsertteihin ja juhliin.

  • 150 henkilölle (tilassa tuolit/pöydät)
  • max. 250 (ei tuoleja/pöytiä)

Muut tilat

Kampuksella on useita hyvin varusteltuja kokous- ja koulutustiloja, joissa on nettiyhteydet sekä etäyhteysmahdollisuus valmiina.

 

Kysy lisää: 

myyntipalvelu@xamk.fi tai puh. 0153 556 303

 

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Tarjoilut

Ravintola Kaari hoitaa Savonlinnan kampuksen kokous- ja ruokatarjoilut. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tilaukset viikko ennen tilaisuuden ajankohtaa, yhteystiedot: kaari@xamk.fi ja 040 571 0889.

Savonlinna kuvina

Virtuaaliesittely

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.