Haluatko järjestää kokouksen, koulutuksen, juhlat tai muun tilaisuuden  Savonlinnassa?

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampus tarjoaa monipuolisia tiloja laadukkaiden seminaari- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen Savonlinnassa keskellä kaupunkia. Tilaisuuksille lisäilmettä luo Saimaan kaunis ja puhdas järvimaisema. Tilojen osoite on Savonniemenkatu 6, Savonlinna.

Tasokkaat tilat takaavat kokousviihtyvyyden ja tyydyttävät vaativammankin asiakkaan tarpeet.

Auditorio Kaarisali

Moderni ja tilava auditorio tarjoaa erinomaiset puitteet seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, 154 henkilölle. Auditoriossa on monipuolinen av-tekniikka. Ravintola Kaari hoitaa tilaisuuksien tarjoilupalvelut.

Ravintola Kaari

Savonlinnan kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolasali on avara ja tunnelmallinen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, jonka vuoksi ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo järjestää vaikkapa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Ravintolasalissa on käytettävissä piano sekä av-tekniikkaa luentotilaisuuksiin, pieniin konsertteihin ja juhliin.

  • 150 henkilölle (tilassa tuolit/pöydät)
  • max. 250 (ei tuoleja/pöytiä)

Savonniemisali

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin. Savonniemisali on helposti muokattavissa suuren pinta-alansa ansiosta.

Erikoisuutena salista löytyy esim. näyttämö sekä piano, jotka mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Lisäksi salin yhteydessä oleva valoisa ja kaunis aulatila luo saliin uutta ulottuvuutta tilaisuuksien järjestämiseen.

  • 194 henkilölle (tilassa tuolit/pöydät)
  • 240 henkilölle (tilassa tuolit)
  • max. 250 henkilölle (ei tuoleja/pöytiä)

Sininen aula

  • max. henkilömäärä 120 (ei tuoleja/pöytiä)

 

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Ravintola Kaari Savonlinnan Xamkin kampuksella

Muut tilat

Kampuksella on useita erilaisia ja erikokoisia kokous- ja koulutustiloja. Osassa tiloista on myös mahdollisuus Skype- ja videoneuvottelukokouksiin.

Tarjoilut

Ravintola Kaari hoitaa Savonlinnan kampuksen kokous- ja ruokatarjoilut. Ravintolassa on anniskeluoikeudet. Tilaukset viikko ennen tilaisuuden ajankohtaa, yhteystiedot: kaari@xamk.fi ja 040 571 0889.

Kysy lisää

myyntipalvelu@xamk.fi
puh. 0153 556 303