Ladattava maksukortti opiskelijoille ja henkilökunnalle

Kortin hankkiminen

Ladattava maksukortti on käytössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalveluiden kaikissa ravintoloissa Mikkelin, Kotkan, Kouvolan ja Savonlinnan kampuksilla. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun henkilökunta sekä opiskelijahallintojärjestelmien suomalaisen henkilötunnuksen omaavat tutkinto-opiskelijat voivat ostaa ladattavan maksukortin Ravintola Kasarminasta, Ravintola DeXistä, Ravintola Junnusta, Ravintola Pajasta ja Ravintola Kaaresta. Ladattavan maksukortin hinta on 3.00 €/kortti.

Kortin lataaminen

Hankittuasi kortin voit ladata sinne rahaa maksutta opiskelijaravintoloiden kassapisteillä (minimilataus 5,00 €). Latauksen voit maksaa käteisellä ta yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rahalataukset eivät vanhene maksukortilta työsuhteen/opiskeluoikeuden päättyessä. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalvelut suosittaa kuitenkin käyttämään rahat kortilta ennen työsuhteen/opiskelu-oikeuden päättymistä, sillä kortille ladattuja rahoja ei palauteta takaisin ja ne tulee käyttää viimeistään sen vuoden loppuun mennessä, jolloin työsuhde tai opiskeluoikeus päättyy. Maksukortille ladattuja rahoja ei palauteta myöskään tutkintonsa keskeyttäville tai muihin ammattikorkeakouluihin siirtoon hakeutuville opiskelijoille.

Ennakoimattomien ja ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi käyttämättä jääneet lataukset voidaan hyvittää harkinnanvaraisesti erillisen hakemuksen perusteella. Näissä tilanteissa tulee ottaa yhteyttä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalveluiden palvelupäällikköön.

Kortilla maksaminen

Kortille lataamasi raha ei ole sidottu tiettyihin tuotteisiin ravintoloissa, vaan voit maksaa sillä kaikki ostoksesi (lounasruoan, kahvileivät, virvokkeet, makeiset yms.) nopeuttaen samalla jonotusta ravintoloissa. Maksukortilla maksettaessa myönnetään ravintoloissa 0,10 €:n alennus henkilökuntalounaan ja opiskelijahintaisen lounaan hinnoista. Alennus myönnetään myös maksettaessa ladattavan maksukortin ja käteisen/pankki-/luottokortin yhdistelmällä kassapisteissä. Ostamalla maksukortin pääset käyttämään ja hyödyntämään myös ravintoloista löytyviä itsepalvelukassoja. Voit käyttää ladattavaa maksukorttia myös Ravintola Tallissa.

Kelan ateriatuki

Ruokailutilanteessa kassajärjestelmä tarkistaa ruokailuoikeuden henkilötunnuksen avulla ja mikäli oikeus on myönnetty eikä sitä kuluvan päivän osalta ole käytetty niin järjestelmä alentaa ruokailun hintaa automaattisesti ateriatuen osuudella.Erillistä Kelan ateriatukikorttia tai opiskelija-korttia ei tarvitse esittää kassapisteissä, kun ladattavalla maksukortilla ostetaan opiskelijahintaisia lounastuotteita.

Kortin väärinkäytökset

Ladattava maksukortti on henkilökohtainen maksuväline. Opiskelija, joka käyttää ladattavaa maksukorttia saadakseen Kelan korkeakouluopiskelijoiden ruokailuun myöntämän ateriatuen vastaa käytön totuudenmukaisuudesta. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalvelut voi väärinkäytöksiä havaitessaan määrätä ladattavan maksukortin haltijan väärinkäytöksen vakavuudesta ja laajuudesta riippuen joko saamaan huomautuksen ja/tai maksamaan kertakorvauksen ja/tai menettämään maksukortin määräajaksi tai kokonaan.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalveluiden henkilökunta pidättää oikeuden tarkistaa maksukuitit ja tapahtumat asiakkaan maksukortilta todentaakseen maksutapahtumien oikeellisuuden. Ravintolapalvelut järjestää pistokokeita kampuksilla, joilla todennetaan maksutapahtumien oikeellisuus ja/tai asiakkaan oikea henkilöllisyys. Väärinkäytöksiä havaitessaan ravintolapalveluiden henkilökunta voi määrätä asiakkaan em. toimenpiteisiin.

Viallinen tai kadonnut kortti

Mikäli ladattava maksukortti vioittuu, kortinhaltijan tulee ottaa yhteyttä Ravintola Kasarminaan, Ravintola DeXiin, Ravintola Junnuun, Ravintola Pajaan tai Ravintola Kaareen. Tarvittaessa viallisen maksukortin tilalle vaihdetaan uusi kortti. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalvelut vastaa viallisen maksukortin vaihtamisesta uuteen.

Mikäli maksukortti häviää, voidaan vanhan maksukortin saldo siirtää uudelle kortille. Uudesta maksukortista veloitetaan maksukortin ostohinta 3,00 € (v. 2014). Uutta maksukorttia lunastettaessa tulee mukana olla voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Voimakkaat magneettikentät saattavat haitata ladattavan maksukortin toimintaa. Ravintolapalvelut ei vastaa kortin huolimattoman käytön, kadonneen kortin tai kortin toimintahäiriön aiheuttamista kustannuksista.

Toimitus- ja käyttöehdot

Ladattavan maksukortin toimitus- ja käyttöehdot.(päivitetty 13.2.2017).