Haluatko järjestää kokouksen, koulutuksen, juhlat tai muun tilaisuuden Kotkassa?

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampus tarjoaa nykyaikaisia tiloja kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen muutaman kilometrin päässä Kotkan keskustasta. Tilojen osoite on Pääskysentie 1, Kotka.

Kuohuvan Langinkosken naapurissa järjestyvät tyylikkäästi monenlaiset tilaisuudet.

Iso Auditorio

Moderni ja tilava auditorio jopa 224 henkilölle. Auditoriossa on erinomaiset puitteet seminaari- ja kokoustilaisuuksien järjestämiseen. Tiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-tekniikka. Ravintola Junnu hoitaa tilaisuuksien tarjoilupalvelut.

Ravintola Junnu

Kotkan kampuksen merihenkinen ravintola Junnu on erinomainen paikka tilausravintolatilaisuuksille, joissa hyvä ruoka, kotimaiset raaka-aineet sekä lähi- ja luomutuotteet ovat pääosassa. Esimerkiksi iltakokoukset, seminaariruokailut ja isot kahvitukset järjestyvät Junnussa.

Pienet auditoriot

Kotkan kampukselta löytyy neljä pienempää auditoriota, joissa on tilat noin 60 henkilölle. Auditoriot ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy monipuolinen av-tekniikka.

 

Kysy lisää

myyntipalvelu@xamk.fi
puh. 0153 556 303

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Tarjoilut

Ravintola Junnu hoitaa Kotkan kampuksen kokous- ja ruokatarjoilut. Ravintolassa ei ole anniskeluoikeuksia. Yhteystiedot: junnu@xamk.fi ja  040 143 4754.

Kotka kuvina

Virtuaaliesittely

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.