Haluatko järjestää kokouksen, koulutuksen, juhlat tai muun tilaisuuden Kouvolassa? 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampukselta löytyy erinomaiset puitteet erilaisille tilaisuuksille. Päärakennuksessa hoituvat niin kokous- kuin koulutustilaisuudet, ja modernissa lasiseinäisessä Pajarakennuksessa on mahdollisuus viettää inspiroivia tilaisuuksia. Tilat sijaitsevat osoitteessa Kuuselankatu 1, Kouvola.

Iso Auditorio

Kasarmiravintolarakennuksessa sijaitseva tilava auditorio tarjoaa erinomaiset puitteet seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen jopa 200 henkilölle. Auditoriossa on monipuolinen av-tekniikka.

Koulutustila Kaarisali

Koulutustila Kaarisali on valoisa koulutustila Pajan välittömässä läheisyydessä kampuksen päärakennuksessa. Kaarisalissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Tila on tarkoitettu enintään 80 henkilölle. Ravintola Paja tuottaa tilan kokoustarjoilut.

Ravintola Paja

Kouvolan kampuksen moderni, lasiseinäinen Ravintola Paja palvelee tilassa, jossa vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema on osa tilaisuutta. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat päärooliin.

 

Galleria

Ravintola Pajan alakerran galleriatilat soveltuvat juhlallisiin tilaisuuksiin anniskeluoikeuksineen. Tiloihin mahtuu jopa 200 henkilöä.

Paja-Kabinetti

Hyvin varustettu kokoustila 20 henkilölle.

 

Kysy lisää

myyntipalvelu@xamk.fi
puh. 0153 556 303

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Tarjoilut

Ravintola Paja hoitaa Kouvolan kampuksen kokous- ja ruokatarjoilut. Pajan alakerran Galleriassa on anniskeluoikeudet A-oikeuksin aula- ja näyttelytiloissa. Yhteystiedot: paja@xamk.fi ja 040 632 8028.

Kouvola kuvina

Virtuaaliesittely

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.