Tule työssäoppimaan ja työharjoitteluun Xamkin ravintolapalveluihin!

Xamkin ravintolapalveluiden toimipisteitä on yhteensä seitsemän, kuusi ravintolaa ja yksi kahvila. Toimipisteet sijaitsevat neljässä eri kaupungissa Mikkelissä, Savonlinnassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Toimipisteissämme voit suorittaa  opintoihisi liittyviä käytännön työntekijä- ja esimiestason harjoittelujaksoja ravintola- ja catering sekä leipomo-, elintarvike- ja ruokapalvelualaan liittyen.

Onnistunut ja opettavainen työssäoppiminen ja työharjoittelu on tärkeä osa opintojasi kohti tulevaisuuden ammattiasi. Meillä Xamkin ravintolapalveluissa sinulla on mahdollisuus suorittaa käytönnön harjoittelujaksoja koulutusohjelmasi ja oman opintosuunnitelmasi mukaisesti.

Tälla sivulla on lyhyesti kerrottu Xamkin ravintolapalveluiden toimipisteistä kampuksittain. Lisätietoja toimipisteista löydät nettisivuiltamme www.xamkravintolat.fi.

Ota yhteyttä kyseisen toimipisteen ravintolapäällikköön ja sovi hänen kanssaan tarkemmin käytännön harjoittelusi yksityiskohdista.

Tervetuloa meille työssäoppimaan!

Mikkelin kampus - Ravintola Kasarmina, Ravintola DeXi, Ravintola Talli

Ravintola Kasarmina on kaikille avoin 300-paikkainen lounasravintola. Ravintola sijaitseen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella B-rakennuksessa.

Kasarminassa tarjotaan kasvis-, keitto,- ja kotiruokalounasta maanantaista perjantaihin. Kasarmina on Xamkin Mikkelin kampuksen pääopiskelijaravintola. Lounasasiakkaiden määrä vaihtelee päivittäin 300 – 600 asiakkaan välillä.

Kasarminassa voit työskennellä lounasruoan ja salaattien valmistustehtävissä, valmistaa suolaisia ja makeita leivontatuotteita sekä toimia sali-, kassa- ja astiahuollon työtehtävissä.

Ota yhteyttä: ravintolapäällikkö Margit Neuvonen, puh. 040 – 641 8840, margit.neuvonen@xamk.fi

Ravintola Kasarminan nettisivulle pääset tästä linkistä: https://www.xamkravintolat.fi/ravintola/ravintola-kasarmina/

 

 

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila- ja lounasravintola. Ravintola sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella päärakennuksessa eli D-rakennuksessa.

Ravintolassa tarjotaan maanantaista perjantaihin kasvis-, wokki-/pasta- ja lounasannoksia avokeittiöstä. Lisäksi tarjotaan salaatti- ja leipälounasta sekä keittoja. Lounasasiakkaita on päivittäin noin 100 – 250 välillä.

DeXissä voit työskennellä lounasruoan ja salaattien valmistustyötehtävissä, leipomoa suolaisia ja makeita lounas-, kokoustarjoilu- ja vitriinituotteita sekä toimia sali-, kassa ja astiahuollon työtehtävissä.

Ota yhteyttä: ravintolapäällikkö Margit Neuvonen, puh. 040 – 641 8840, margit.neuvonen@xamk.fi

Ravintola DeXin nettisivulle pääset tästä linkistä: https://www.xamkravintolat.fi/ravintola/ravintola-dexi/

Ravintola Talli  on tunnelmallinen lounas-, kokous- ja tilausravintola Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella T-rakennuksessa.

Ravintolassa on A-oikeudet ja asiakaspaikkoja on alakerran tiloissa noin 120 vieraalle ja yläkerran kokoustilassa Vintillä 40 vieraalle.

Tallissa tarjotaan arkisin maanantaista perjantaihin tarjolla tasokas noutopöytälounas. Tämän lisäksi palvelemme tilausravintola- ja kokousasiakkaita toiveitten mukaan erilaisin tarjoilukokonaisuuksin. Tallissa valmistetaan myös tilauksesta erilaisia leivonnaisia mukaan vietäväksi ja tehdään kahvi- ja ruokatarjoilut kampuksen kokous- ja saunatiloihin. Ravintolalla on joutsenmerkki ja se kuuluu Portaat Luomuun ohjelmaan.

Tallissa voit työskennellä lounas- ja tilausruokien valmistuksessa, leipomoa suolaisia ja makeita lounas- ja tilaus- sekä kokoustarjoiluleivonnaisia ja toimia sali-, kassa ja astiahuollon työtehtävissä.

Ota yhteyttä: ravintolapäällikkö Siiri Pyy 050 – 312 5066, siiri.pyy@xamk.fi

Ravintola Tallin nettisivulle pääset tästä linkistä: https://www.xamkravintolat.fi/ravintola/ravintola-talli/

Mikkelin kampus - Kahvila Alfa

Kahvila Alfa on viihtyisä n. 50 paikkainen kahvila. Kahvila sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksen A-rakennuksessa.

Kahvilassa tarjotaan makeita ja suolaisia kahvileipiä, kuumia ja kylmiä juomia sekä erilaisia välipalatuotteita.

Kahvila Alfassa voit työskennellä kahvilatuotteiden valmistustyötehtävissä sekä asiakaspalvelu, kassa ja astiahuollon työtehtävissä.

Ota yhteyttä: ravintolapäällikkö Siiri Pyy, 050 – 312 5066, siiri.pyy@xamk.fi

 

Savonlinnan kampus - Ravintola Kaari

 

 

Ravintola Kaari Savonlinnan Xamkin kampuksella

Ravintola Kaari on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) Savonlinnan kampuksella toimiva 170 paikkainen opiskelijaravintola ja kampuksen pääkahvila. Ravintola palvelee arkisin maanantaista perjantaihin Xamkin opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita lounasasiakkaita. Ravintolassa valmistetaan lounasruokaa. Ravintola on avoinna myös viikonloppuisin tilauksesta.

Kaaressa voit työskennellä lounasruoan ja salaattien valmistustyötehtävissä, leipoa suolaisia ja makeita lounas-, kokoustarjoilu- ja vitriinituotteita sekä toimia sali-, kassa- ja astiahuollon työtehtävissä.

Ota yhteyttä: ravintolapäällikkö Jaana Luukkanen puh. 040 – 842 0588, jaana.luukkanen@xamk.fi

 

Kotkan kampus - Ravintola Junnu

Kouvolan kampus - Ravintola Paja