AVOINNA

 

Ma – Pe klo 8.30 – 15.00

Itsepalvelukahvilana ma-pe klo 7.45 – 8.30

LOUNAS

 

Lounas klo 10.30 – 13

(aukiololauantaina klo 11-12)

Myös Take away -lounasta myytävänä lounasaikaan.

 

lounaslista2

YHTEYSTIEDOT

 

Patteristonkatu 3 D, 50100 Mikkeli

puh. 050 430 3207

dexi@xamk.fi

Oiva-raportti

Nyt myös take away -lounasta

AMK-opiskelija, Ravintola DeXistä saat myös take away -lounasta!

Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan 2 päivän ateriat kerralla itselleen ja tarvittaessa ostaa 2 päivän ateriat myös toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei voi oireiden vuoksi tulla asioimaan paikan päälle. Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Tervetuloa Dexiin

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila- ja lounasravintola. Ravintola sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella päärakennuksessa.

DeXistä saat maittavat päivittäin vaihtuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja suositusannokset sekä nautit maukkaista kahvilaherkuista. Rentoudu DeXin olohuonemaisessa tunnelmassa koulu- tai työpäivän lomassa.

Tule kahville, lounaalle tai ihan vain nauttimaan hyvästä seurasta ja fiiliksestä!

DeXin lounas

Lounas

Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 – 13.00. Kokkimme valmistavat maistuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja suositusannokset DeXin avokeittiössä. Lisäksi on tarjolla päivittäin salaattilounasvaihtoehto ja 1-3 kertaa kuukaudessa keittolounas. Aukiololauantaisin lounas on tarjolla klo 11.00 – 12.00, jolloin tarjoilemme maistuvaa kotiruokaa noutopöydästä. Aukiololauantait on mainittu aukioloaikojen yhteydessä.

Kela tukee korkeakouluopiskelijoiden lounasruokailua Ravintola DeXissä. Tutustu tästä tarkemmin Kelan suositukseen.

Hinnat

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta aterioidessaan Ravintola DeXissä. Opiskelija-aterioiden hinnat vuodelle 2021:

  • Keittolounas 2,50 €
  • Kasvisannos ja salaattilounas 2,70 €
  • Pasta- tai wok-annos 4,10 €
  • Erikoisannos 4,70 €
  • Kotiruoka (tarjolla lauantaisin) 2,70 €
  • Lapset (4-10 vuotta) saavat 50 % alennuksen ja alle 4-vuotiaat syövät maksutta

Erityisruokavaliot

Jos erityisruokavaliosi vaatii oman erillisen annoksen suunnittelua, voimme palvella teitä parhaiten etukäteen ilmoitettujen tietojen perusteella.

Kasvisruokavalioista toteutamme yleisimpiä, lakto-ovo-vegetaarista sekä laktovegetaarista ruokavaliota. Voit tilata meiltä myös vegaaniruokaa, mutta pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen (7 vrk ennen ruokailua) sähköpostilla osoitteeseen dexi@xamk.fi

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin lounaasta dexi@xamk.fi tai puh. 050 430 3207

Ladattava maksukortti

Maksa vaivattomasti, käytä ladattavaa maksukorttia Xamkin ravintoloissa! Hanki ja lataa korttisi Xamkin opiskelijaravintoloissa ja nopeuta jonotusta.

Lue lisää

Aktivoi opiskelijakorttisi

Xamk-opiskelija, aktivoi opiskelijakorttisi henkilökassalla. Aktivoinnin yhteydessä opiskelijakortille ladataan haluamasi rahasumma. Kun opiskelijakorttisi on aktivoitu ja sille on ladattu rahaa, voit maksaa kahvila- ja lounaspalvelut jonottamatta itsepalvelukassalla.

Ravintola DeXin ja Ravintola Kasarminan itsepalvelukassoilla voit maksaa ladatun asiakas- tai opiskelijakortin lisäksi myös pankki- ja visakortilla. Kysy lisää, kerromme mielellämme!

DeXin tilausravintolapalvelut

Avoinna myös tilauksesta

Ravintola DeXissä voidaan järjestää yksityistilaisuuksia aina klo 24.00 asti. Tarjouspohjaiset tilausravintolapalvelut tilataan myyntipalvelun kautta esim. iltakokoukset, bussiryhmäruokailut, stage-iltojen tarjoilut, keilailtapalat tai yhdistysten illanistujaiset. Tilausravintolapalveluiden tarjouspyynnöt viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ravintola DeXissä on anniskeluoikeudet.

 

DeXi-stage

DeXi-stage sijaitsee DeXin ravintolasalissa ja siellä voidaan järjestää iltaisin monipuolista ohjelmaa: asiakastapaamisia, pikkujouluja, konsertteja, teatteria ja Stand up-komiikkaa yms. DeXi-stagen laadukas ja nykyaikainen PA-järjestelmä palvelee vaativienkin toteutusten tarpeita. Stagen ja DeXin tilausravintolapalveluiden avulla voit luoda unohtumattomia elämyksiä.

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin tilausravintolapalveluista ja DeXi-stagesta myyntipalvelu(at)xamk.fi tai puh. 0400 872 767

 

Ravinnosta virtaa työ- ja opiskelupäivään

Terveellinen ruoka on maukasta, monipuolista ja värikästä.

Lue lisää

Joutsenmerkitty ravintola

DeXin ympäristöasiat hoidetaan kestävän kehityksen periaatteilla. Suosimme luomua ja lähiruokaa.

Lue lisää

DeXissä vietetään Synttärisyyskuuta!

Katso alla olevasta linkistä DeXin synttärisyyskuun ohjelma. Ohjelmaa päivitetään syyskuun aikana, joten kannattaa seurata mitä uutta ohjelmaa on luvassa milloinkin!

https://www.xamkravintolat.fi/dexin-10-v-synttarisyyskuu/

Virtuaaliesittely

Ravintola DeXi kuvina

Ota yhteyttä

Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli
dexi@xamk.fi
p. 050 430 3207
www.dexi.fi

DeXi-stagen varaukset ja tilausravintolapalvelut
myyntipalvelu@xamk.fi tai p. 0153 556 303