Käytä linkkiä tai QR-koodia. Use link or QR-code

 

https://webropol.com/s/AsiakaskyselyDeXi

 

 

Hei!

Kerro meille mitä mieltä olet Ravintola DeXin – ruoasta, palvelusta ja yleisilmeestä! Asiakastyytyväisyyskyselyn avulla pystyt vaikuttamaan toimintaamme. Nettilinkistä voit vastata kyselyyn 30.9.2020 saakka. Ravintola DeXin asiakastyytyväisyyskyselyn tarkoituksena on kehittää palvelua, ruokaa sekä ravintolaa. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 3-4 minuuttia. Vastaa kyselyyn ja vaikuta! Vastaajien kesken arvotaan maukas suklainen kahvikakku.

Hi,

 

Tell us what you think about Restaurant DeXi – the food, service and overall look! The Customer Satisfaction Survey allows you to influence our operations. From the web link you can answer the questionnaire until 30.9.2020.

The aim of the customer satisfaction survey of Restaurant DeXi is to improve service, food and the restaurant.

It takes 3-4 minutes to complete the survey.

Answer the questionnaire and impress! A delicious chocolate cake will be drawn among the respondent.

 

AVOINNA

 

Ravintola DeXi on kiinni 10. – 27.9.2020

 

ma – pe klo 8.30 – 15.00

Syksyllä 2020 avoinna lauantaisin klo 9 – 14:

3.10., 10.10., 31.10., 14.11., 28.11. ja 5.12.

Tervetuloa!

LOUNAS

Lounas klo 10.30 – 13

(la lounas klo 11-12)

lounaslista2

YHTEYSTIEDOT

Patteristonkatu 3 D, 50100 Mikkeli

puh. 050 430 3207

dexi@xamk.fi

Oiva-raportti

Tervetuloa Dexiin

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila- ja lounasravintola. Ravintola sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella päärakennuksessa.

DeXistä saat maittavat päivittäin vaihtuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja suositusannokset sekä nautit maukkaista kahvilaherkuista. Rentoudu DeXin olohuonemaisessa tunnelmassa koulu- tai työpäivän lomassa.

 

 

 

Tule kahville, lounaalle tai ihan vain nauttimaan hyvästä seurasta ja fiiliksestä!

DeXin lounas

Lounas

Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 – 13.00. Kokkimme valmistavat maistuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja suositusannokset DeXin avokeittiössä. Lisäksi on tarjolla päivittäin salaattilounasvaihtoehto ja 1-3 kertaa kuukaudessa keittolounas. Aukiololauantaisin lounas on tarjolla klo 11.00 – 12.00, jolloin tarjoilemme maistuvaa kotiruokaa noutopöydästä. Aukiololauantait on mainittu aukioloaikojen yhteydessä.

Kela tukee korkeakouluopiskelijoiden lounasruokailua Ravintola DeXissä. Tutustu tästä tarkemmin Kelan suositukseen.

Hinnat

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta aterioidessaan Ravintola DeXissä. Opiskelija-aterioiden hinnat vuodelle 2020:

  • Keittolounas 2,80 €
  • Kasvisannos ja salaattilounas 3,06 €
  • Pasta- tai wok-annos 4,36 €
  • Suositusannos 5,00 €
  • Kotiruoka (tarjolla lauantaisin) 3,06 €
  • Lapset (4-10 vuotta) saavat 50 % alennuksen ja alle 4-vuotiaat syövät maksutta

Erityisruokavaliot

Jos erityisruokavaliosi vaatii oman erillisen annoksen suunnittelua, voimme palvella teitä parhaiten etukäteen ilmoitettujen tietojen perusteella.

Kasvisruokavalioista toteutamme yleisimpiä, lakto-ovo-vegetaarista sekä laktovegetaarista ruokavaliota. Voit tilata meiltä myös vegaaniruokaa, mutta pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen (7 vrk ennen ruokailua) sähköpostilla osoitteeseen dexi@xamk.fi

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin lounaasta dexi@xamk.fi tai puh. 050 430 3207

Ladattava maksukortti

Maksa vaivattomasti, käytä ladattavaa maksukorttia Xamkin ravintoloissa! Hanki ja lataa korttisi Xamkin opiskelijaravintoloissa ja nopeuta jonotusta.

Lue lisää

Xamk-opiskelija, aktivoi opiskelijakorttisi henkilökassalla. Aktivoinnin yhteydessä opiskelijakortille ladataan haluamasi rahasumma.
Kun opiskelijakorttisi on aktivoitu ja sille on ladattu rahaa, voit maksaa kahvila- ja lounaspalvelut jonottamatta itsepalvelukassalla.
Ravintola DeXin ja Ravintola Kasarminan itsepalvelukassoilla voit maksaa ladatun asiakas- tai opiskelijakortin lisäksi myös pankki- ja visakortilla.
Kysy lisää, kerromme mielellämme!

DeXin tilausravintolapalvelut

Avoinna myös tilauksesta

Ravintola DeXissä voidaan järjestää yksityistilaisuuksia aina klo 24.00 asti. Tarjouspohjaiset tilausravintolapalvelut tilataan myyntipalvelun kautta esim. iltakokoukset, bussiryhmäruokailut, stage-iltojen tarjoilut, keilailtapalat tai yhdistysten illanistujaiset. Tilausravintolapalveluiden tarjouspyynnöt viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ravintola DeXissä on anniskeluoikeudet.

 

DeXi-stage

DeXi-stage sijaitsee DeXin ravintolasalissa ja siellä voidaan järjestää iltaisin monipuolista ohjelmaa: asiakastapaamisia, pikkujouluja, konsertteja, teatteria ja Stand up-komiikkaa yms. DeXi-stagen laadukas ja nykyaikainen PA-järjestelmä palvelee vaativienkin toteutusten tarpeita. Stagen ja DeXin tilausravintolapalveluiden avulla voit luoda unohtumattomia elämyksiä.

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin tilausravintolapalveluista ja DeXi-stagesta myyntipalvelu(at)xamk.fi tai puh. 0400 872 767

 

Ravinnosta virtaa työ- ja koulupäivään

Terveellinen ruoka on maukasta, monipuolista ja värikästä.

Lue lisää

Joutsenmerkitty ravintola

DeXin ympäristöasiat hoidetaan kestävän kehityksen periaatteilla. Suosimme luomua ja lähiruokaa.

Lue lisää

Ravintola DeXi kuvina

Ota yhteyttä

Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli
dexi@xamk.fi
p. 050 430 3207
www.dexi.fi

DeXi-Stagevaraukset ja tilausravintolapalvelut
myyntipalvelu@xamk.fi tai p. 0400 872 767