AVOINNA

ma – pe klo 8.30 – 14.30

Itsepalvelukahvila aamuisin ma – pe klo 7.45 – 8.30

Ravintola DeXi on kesätauolla 17.6.-4.8.

LOUNAS

Lounas klo 10.30 – 13 

Myös Take away -lounasta myytävänä lounasaikaan

 

lounaslista2

YHTEYSTIEDOT

Patteristonkatu 3 D, 50100 Mikkeli

puh. 050 430 3207

dexi@xamk.fi

Oiva-raportti

Take away -lounas mukaan

 

AMK-opiskelija, Ravintola DeXistä saat myös take away -lounasta

Kelan myöntämän oikeuden mukaisesti korkeakouluopiskelija 1.1.2023 alkaen  voi halutessaan ostaa mukaan päivän aterian itselleen. Opiskelijan on todistettava oikeutensa ateriatukeen samalla tavoin kuin aiemminkin, eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

University students can buy a subsidy lunch as takeaway during the lunch time. You can buy meal for one day to yourself. A student needs to show a valid student card ID or a meal subsidy card issued by Kela.

Tervetuloa Dexiin

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila- ja lounasravintola. Ravintola sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella päärakennuksessa.

DeXistä saat maittavat päivittäin vaihtuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja erikoisannokset sekä nautit maukkaista kahvilaherkuista. Rentoudu DeXin olohuonemaisessa tunnelmassa koulu- tai työpäivän lomassa.

Tule kahville, lounaalle tai ihan vain nauttimaan hyvästä seurasta ja fiiliksestä!

DeXin lounas

Lounas

Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 – 13.00. Kokkimme valmistavat maistuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja erikoisannokset DeXin avokeittiössä. Lisäksi on tarjolla päivittäin salaattilounasvaihtoehto ja 1-3 kertaa kuukaudessa keittolounas. Aukiololauantaisin lounas on tarjolla klo 11.00 – 13.00, jolloin tarjoilemme maistuvaa kotiruokaa noutopöydästä. Aukiololauantait on mainittu aukioloaikojen yhteydessä.

Kela tukee korkeakouluopiskelijoiden lounasruokailua Ravintola DeXissä. Tutustu tästä tarkemmin Kelan suositukseen.

Kaikki lounashinnat löydät lounaslistaltamme, DeXin lounaslista

Lasten lounashinnat: 0-7 vuotiaat -50 % vieraslounashinnoista ja yli 7 -vuotiaat vieraslounashinta.

 

Erityisruokavaliot

Jos erityisruokavaliosi vaatii oman erillisen annoksen lääkärintodistuksen perusteella, otathan yhteyttä dexi@xamk.fi.

Kasvisruokavalioista toteutamme yleisimpiä, lakto-ovo-vegetaarista sekä laktovegetaarista ruokavaliota. Voit kysyä meiltä myös vegaaniruokaa, mutta pyydämme ilmoittamaan siitä viikkoa etukäteen sähköpostilla osoitteeseen dexi@xamk.fi

Hinnat

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta aterioidessaan Ravintola DeXissä. Opiskelija-aterioiden hinnat:

  • Keittolounas 2,75 €
  • Kasvisannos ja salaattilounas 2,95 €
  • Pasta- tai wok-annos 4,65 €
  • Erikoisannos 5,20 €
  • Kotiruoka (tarjolla aukiololauantaisin) 2,95 €

Ladattava maksukortti

Maksa vaivattomasti, käytä ladattavaa maksukorttia Xamkin ravintoloissa! Hanki ja lataa korttisi Xamkin opiskelijaravintoloissa ja nopeuta jonotusta.

Lue lisää

Aktivoi opiskelijakorttisi

Xamk-opiskelija, aktivoi opiskelijakorttisi henkilökassalla. Aktivoinnin yhteydessä opiskelijakortille ladataan haluamasi rahasumma. Kun opiskelijakorttisi on aktivoitu ja sille on ladattu rahaa, voit maksaa kahvila- ja lounaspalvelut jonottamatta itsepalvelukassalla.

Ravintola DeXin ja Ravintola Kasarminan itsepalvelukassoilla voit maksaa ladatun asiakas- tai opiskelijakortin lisäksi myös pankki- ja visakortilla. Kysy lisää, kerromme mielellämme!

DeXin tilausravintolapalvelut

Avoinna myös tilauksesta

Ravintola DeXissä voidaan järjestää yksityistilaisuuksia aina klo 24.00 asti. Tarjouspohjaiset tilausravintolapalvelut tilataan myyntipalvelun kautta esim. iltakokoukset, bussiryhmäruokailut, stage-iltojen tarjoilut, keilailtapalat tai yhdistysten illanistujaiset. Tilausravintolapalveluiden tarjouspyynnöt viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ravintola DeXissä on anniskeluoikeudet.

 

DeXi-stage

DeXi-stage sijaitsee DeXin ravintolasalissa ja siellä voidaan järjestää iltaisin monipuolista ohjelmaa: asiakastapaamisia, pikkujouluja, konsertteja, teatteria ja Stand up-komiikkaa yms. DeXi-stagen laadukas ja nykyaikainen PA-järjestelmä palvelee vaativienkin toteutusten tarpeita. Stagen ja DeXin tilausravintolapalveluiden avulla voit luoda unohtumattomia elämyksiä.

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin tilausravintolapalveluista ja DeXi-stagesta myyntipalvelu(at)xamk.fi tai puh. 0400 872 767

 

Ravinnosta virtaa työ- ja opiskelupäivään

Terveellinen ruoka on maukasta, monipuolista ja värikästä.

Lue lisää

Joutsenmerkitty ravintola

DeXin ympäristöasiat hoidetaan kestävän kehityksen periaatteilla. Suosimme luomua ja lähiruokaa.

Lue lisää

Virtuaaliesittely

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Ravintola DeXi kuvina

Ota yhteyttä

Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli
dexi@xamk.fi
p. 050 430 3207
www.dexi.fi

DeXi-stagen varaukset ja tilausravintolapalvelut
myyntipalvelu@xamk.fi tai p. 0153 556 303