Ainutlaatuinen, vuonna 2004 uudistettu hevostalli on erinomainen valinta kokouksiin, perhetilaisuuksiin, illallisiin ja pikkujouluihin. Juhlat, kokoukset ja yksityistilaisuudet järjestämme Tallin ravintolasalissa ja kabineteissa.

 

Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia ruokaelämyksiä kotimaisia raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa hyödyntäen. Erilaiset teemat ja kausiluontoisuus vuorottelevat lounaissa, menuissa ja iltatilaisuuksissa.

Ravintola Talli on tarvittaessa perinteisen arvokas, joskus taas tulvillaan notkuvia buffetpöytiä ja idearikkaita teemajuhlia esiintyjineen.

 

Alakerran ravintolasalissa Viiniholvin ja Pilttuukabinetin kera on tilaa 120 ruokailijalle. Yläkerran Tallin Vintti palvelee noin 30 hengen seurueita yksityistilaisuuksissa.

Rakennamme tilaisuuksien menut yksilöllisesti kuunnellen asiakkaidemme toiveita, mutta kausittain vaihtuvista valmiista menuista voi myös valita maistuvimman.

 

Juhlatilaisuudet Ravintola Tallissa

Tallissa vietät juhlasi sopivan rennosti ja sinä voit keskittyä nauttimaan hyvästä palvelusta sekä maistuvista pöydän antimista.
Sesongin mukaisesti valitut kotimaiset raaka-aineet ovat pääosassa menuissamme. Keittiömme ammattilaiset suunnittelevat parhaimmat makuelämykset ja sopivimmat juomaehdotukset niihin taidolla ja asiakkaitamme kuunnellen.
Olipa kyseessä perheesi tärkeä päivä tai ystävien yhteinen hetki, on Talli erinomainen paikka juhlallesi.

Tutustu erilaisiin tarjoiluehdotuksiin ja varaa päiväsi Tallista:
myyntipalvelu@xamk.fi tai p. 015 355 6303

Tallin juhlapöydät

A la Carte Menut

Tutustu tästä

Juhlapöydät

Tutustu tästä

Tilaustuotteet

Lue lisää

Jokaiselle sopiva menu

Tallin menuista löytyy herkkuja moneen makuun.  Ruoat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja Tallin keittiössä huolehditaan, että kotimaisia raaka-aineita, lähi- ja luomuruokaa on aina tarjolla. Ja mikäli satokauden menuista ei löydy sopivaa menua, niin räätälöimme mielellämme kokonaisuuden toiveiden mukaan.

Tallista saat täyden palvelun juhlat, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen tilaisuus. Suosimme menuissa kotimaisia ja sensongin mukaisia raaka-aineita.

Pidätkö juhlat kotona? Helpota juhliesi järjestelyjä tilaamalla suolaiset ja makeat take away -tarjoilut Tallista.

Kysy lisää myyntipalvelu@xamk.fi tai p. 015 355 6303