Ainutlaatuinen, vuonna 2004 uudistettu hevostalli on erinomainen valinta kokouksiin, perhetilaisuuksiin, illallisiin ja pikkujouluihin. Juhlat, kokoukset ja yksityistilaisuudet järjestämme Tallin ravintolasalissa ja kabineteissa.

 

Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia ruokaelämyksiä suomalaisia raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa hyödyntäen. Erilaiset teemat ja kausiluontoisuus vuorottelevat lounaissa, menuissa ja iltatilaisuuksissa.

Ravintola Talli on tarvittaessa perinteisen arvokas, joskus taas tulvillaan notkuvia buffetpöytiä ja idearikkaita teemajuhlia.

 

Alakerran ravintolasalissa Viiniholvin ja Pilttuun kera on tilaa 116 ruokailijalle. Yläkerran Tallin Vintti palvelee noin 20 hengen seurueita yksityistilaisuuksissa.

Rakennamme tilaisuuksien menut yksilöllisesti kuunnellen asiakkaidemme toiveita, mutta kausittain vaihtuvista valmiista menuista voi myös valita maistuvimman.

 

Jokaiselle sopiva menu

Tallin menuilta löytyy herkkuja moneen makuun.  Ruoat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja Tallin keittiössä huolehditaan, että suomalaisia raaka-aineita, lähi- ja luomuruokaa on aina tarjolla. Ja mikäli näistä ei löydy sopivaa menua, niin teemme mielellämme kokonaisuuden toiveiden mukaan.

Tallista saat täyden palvelun juhlat, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen tilaisuus.

 

Pidätkö juhlat kotona? Helpota juhliesi järjestelyjä tilaamalla suolaiset ja makeat leivonnaiset Tallista.

Kysy lisää ravintolatalli@xamk.fi tai p. 015 355 7419

Juhlatilaisuudet Ravintola Tallissa

Tallissa voit viettää juhlaasi turvallisesti. Huolehdimme kaikin tavoin, että sinä voit keskittyä nauttimaan palvelusta ja pöydän antimista.
Syksyllä kotimaiset raaka-aineet ovat herkullisimmilaan ja maut raikkaimmillaan. Keittiömme suunnittelee parhaimmat makuelämykset ja sopivimmat juomaehdotukset niihin ammattitaidolla ja asiakaitamme kuunnellen.
Olipa kyseessä perheesi tärkeä päivä tai ystävien yhteinen hetki, on Talli erinomainen paikka juhlallesi.

Tutustu erilaisiin tarjoiluehdotuksiin ja varaa päiväsi Tallista:
ravintolatalli@xamk.fi tai p. 0153 557 419

Tallin juhlapöydät

Tallin pikkujoulut

On jälleen pikkujoulujen aika. Tutustu jouluisiin menuihin ja varaa iltasi tunnelmalliseen Talliin.

Joulubuffet

Tilaustuotteet

Lue lisää

Juhlapöydät

Tutustu tästä