Ainutlaatuinen, vuonna 2004 uudistettu hevostalli on erinomainen valinta kokouksiin, perhetilaisuuksiin, illallisiin ja pikkujouluihin. Juhlat, kokoukset ja yksityistilaisuudet järjestämme Tallin ravintolasalissa ja kabineteissa.

 

Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia ruokaelämyksiä kotimaisia raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa hyödyntäen. Erilaiset teemat ja kausiluontoisuus vuorottelevat lounaissa, menuissa ja iltatilaisuuksissa.

Ravintola Talli on tarvittaessa perinteisen arvokas, joskus taas tulvillaan notkuvia buffetpöytiä ja idearikkaita teemajuhlia esiintyjineen.

 

Alakerran ravintolasalissa Viiniholvin ja Pilttuun kera on tilaa 120 ruokailijalle. Yläkerran Tallin Vintti palvelee noin 30 hengen seurueita yksityistilaisuuksissa.

Rakennamme tilaisuuksien menut yksilöllisesti kuunnellen asiakkaidemme toiveita, mutta kausittain vaihtuvista valmiista menuista voi myös valita maistuvimman.

 

Juhlatilaisuudet Ravintola Tallissa

Tallissa voit viettää juhlaasi turvallisesti. Huolehdimme kaikin tavoin, että sinä voit keskittyä nauttimaan palvelusta ja pöydän antimista.
Vuodenajan mukaisesti valitut kotimaiset raaka-aineet ovat tärkeimmät kulmakivemme menuissa. Keittiömme ammattilaiset suunnittelevat parhaimmat makuelämykset ja sopivimmat juomaehdotukset niihin taidolla ja asiakaitamme kuunnellen.
Olipa kyseessä perheesi tärkeä päivä tai ystävien yhteinen hetki, on Talli erinomainen paikka juhlallesi.

Tutustu erilaisiin tarjoiluehdotuksiin ja varaa päiväsi Tallista:
ravintolatalli@xamk.fi tai p. 0153 557 419

Tallin juhlapöydät

Jokaiselle sopiva menu

Tallin menuilta löytyy herkkuja moneen makuun.  Ruoat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja Tallin keittiössä huolehditaan, että kotimaisia raaka-aineita, lähi- ja luomuruokaa on aina tarjolla. Ja mikäli näistä ei löydy sopivaa menua, niin teemme mielellämme kokonaisuuden toiveiden mukaan.

Tallista saat täyden palvelun juhlat, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen tilaisuus.

 

Pidätkö juhlat kotona? Helpota juhliesi järjestelyjä tilaamalla suolaiset ja makeat take away -tarjoilut Tallista.

Kysy lisää ravintolatalli@xamk.fi tai p. 015 355 7419

Juhlapöydät

Tutustu tästä

Tilaustuotteet

Lue lisää