Ainutlaatuinen, vuonna 2004 uudistettu hevostalli on erinomainen valinta kokouksiin, perhetilaisuuksiin, illallisiin ja pikkujouluihin. Juhlat, kokoukset ja yksityistilaisuudet järjestämme Tallin ravintolasalissa ja kabineteissa.

Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia ruokaelämyksiä suomalaisia raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa hyödyntäen. Erilaiset teemat ja kausiluontoisuus vuorottelevat lounaissa, menuissa ja iltatilaisuuksissa.

Ravintola Talli on tarvittaessa perinteisen arvokas, joskus taas tulvillaan notkuvia buffetpöytiä ja idearikkaita teemajuhlia.

 

Alakerran ravintolasalissa Viiniholvin ja Pilttuun kera on tilaa 116 ruokailijalle. Yläkerran Tallin Vintti palvelee noin 20 hengen seurueita yksityistilaisuuksissa. Rakennamme tilaisuuksien menut yksilöllisesti kuunnellen asiakkaidemme toiveita, mutta kausittain vaihtuvista valmiista menuista voi myös valita maistuvimman.

Todellista lähiruokaa kasvaa kesäisin Tallin terassilla, josta kerätään kesällä ja alkusyksyllä yrttisato. Yrttien taimet ovat kasvaneet lähipuutarhan taimistossa. Terassilla kasvatettuja yrttejä käytetään Ravintola Tallin keittiössä.

Jokaiselle sopiva menu

Tallin menuilta löytyy herkkuja moneen makuun.  Ruoat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja Tallin keittiössä huolehditaan, että suomalaisia raaka-aineita, lähi- ja luomuruokaa on aina tarjolla. Ja mikäli näistä ei löydy sopivaa menua, niin teemme mielellämme kokonaisuuden toiveiden mukaan.

Tallista saat täyden palvelun juhlat, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen tilaisuus.

 

Pidätkö juhlat kotona? Helpota juhliesi järjestelyjä tilaamalla suolaiset ja makeat leivonnaiset Tallista.

Kysy lisää ravintolatalli@xamk.fi tai p. 015 355 7419

Äitienpäivä Ravintola Tallissa

Juhlapäivän menu julkaistaan keväällä.

Lue lisää ja varaa

Tilaustuotteet

Lue lisää

Juhlapöydät

Tutustu tästä