Ravintola Tallissa maistuu, tuoksuu ja tuntuu jo joululta, tervetuloa!

 

Tallin perinteinen Joulun Makuja -joululounas on tarjolla 7.12. alkaen aina 21.12.2023 saakka Tallin noutopöydässä lounaalla.

Tallin Joulun Makuja -lounas sisältää raikkaita salaatteja, jouluisia sävyjä, perinteisiä joulun ajan mausteita, hellästi vaalittuja reseptejä, maukkaita kalaherkkuja, joululaatikoita kotimaisista raaka-aineista, omassa uunissa yön yli paistettua kotimaista joulukinkkua, Tallin sinappia, sekä itse leivottua luomuleipää. Lounaan päättää makea jouluinen jälkiruokaherkku kahvin tai teen kera.

Tule nauttimaan yksin tai yhdessä – lounaskattaus on joka päivä erilainen!

 

Mitäpä jos kutsuisit ystäväsi tai tuttavasi jouluiselle aamubrunssille? Valmistamme ryhmällesi maistuvan ja runsaan aamubrunssitarjoilun, joissa maistuu joulu ja jonka ääreltä voi jatkaa päivää hymyssä suin. Katamme pöytään raikkaita joulun herkkuja, kaloja ja aitoa joulukinkkua, perinteistä riisipuuroa ja rusinasoppaa unohtamatta. Jouluinen aamubrunssi on tilauksesta alkaen 15 henkilölle.

 

Ravintola Tallin jouluisia juhlamenuja on tarjolla kaksi, perinteisempi ja parempi, joista voi valita ryhmällesi maistuvamman. Leipävalikoimaamme kuuluu sekä itseleivottua, luomua, että lähileipomoiden parhaita leipiä.  Joulumenujen kanssa tarjoillaan ruokajuomana raikasta vettä ja makumaailmaan tarkoin valittuja viinejä. Jälkiruoan kanssa nautitaan luomukahvia tai luomuteetä. Suosimme vahvasti kotimaisia lähi- ja luomutuotteita tarjoilujemme raaka-aineina ja huomioimme kaikki erityisruokavaliotarpeet ennakkoilmoituksen mukaisesti.  Jouluiset juhlapöydät katetaan buffet-noutopöytään alkaen 15 henkilölle tilauksesta.

 

Tutustu Tallin joulumenuihin tarkemmin täällä!

 

Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihimme ja varaa jouluinen tilaisuutesi Talliin: myyntipalvelu@xamk.fi

Joululounasvaraukset: ravintolatalli@xamk.fi tai soita 015 557 419