Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, eli Xamkin ravintolapalveluihin kuuluu seiitsemän ravintolaa Mikkelissä, Kotkassa ja Kouvolassa. Kaikki ravintolat tarjoavat Xamkin opiskelijoille, henkilökunnalle sekä muille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluita, sekä tilaustarjoiluita ja palveluja.

Kullakin ravintolalla on oma ainutlaatuinen profiilinsa. Ravintola Talli  on tunnettu lähiruokalounaista, tilaustarjoiluista ja kampuskahvituksista. Ravintola DeXi on olohuonemainen kahvila, lounas- ja tapahtuma-stageravintola. Ravintola Kasarmina toimii pääopiskelijaravintolana Mikkelin kampuksella ja ravintola Stadiumi palvelee monipuolisesti Saimaa Stadiumin käyttäjiä ja liikkujia.

Ravintola Junnu palvelee pääopiskelijaravintolana ja monipuolisena kahvilana Kotkan kampuksella. Ravintola Pajassa Kouvolan kampuksella voi nauttia kevytlounaasta tai poiketa kahville moderniin, lasimaiseen ravintolamiljööseen.

Xcellent food. Xcellent service. Xcellent meetings.

Lähialueen raaka-aineita ja luomua

Ravintoloiden ruokalistoilla suositaan lähialueen raaka-aineita ja luomutuotteita. Ravintolat ovat mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa. Mikkelin kampuksen ravintolat ovat joutsenmerkittyjä ravintoloita, tavoitteena on Xamkin ravintolapalveluiden joutsenmerkitseminen lähivuosina.

Kaikki ravintolat ovat monialaisia TKI- ja oppimisympäristöjä, joiden suunnittelu- ja kehitystyössä ovat mukana eri koulutusalojen opiskelijat, opettajat ja projektihenkilöstö yhdessä ravintolahenkilökunnan kanssa. Ravintolat ovat myös aktiivisesti mukana kampusten tapahtumissa, teemoissa, esittelyissä ja kokouksissa.

Kampusravintoloiden rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja kotimaisuuteen tähtäävä laadukas ruokatarjonta yhdessä luovat Xamkin ravintolapalveluiden perustan.

Ota yhteyttä

Minna-Mari Mentula
palvelupäällikkö
Xamkin ravintolapalvelut
minna-mari.mentula@xamk.fi
puh. 040 709 4981

Katja Suomalainen
ravintolapäällikkö
ravintoja Paja
katja.suomalainen@xamk.fi
paja@xamk.fi
puh. 040 631 9745

Henna Valtonen
ravintolapäällikkö
Ravintola Stadiumi
henna.valtonen@xamk.fi
stadiumi@xamk.fi
p. 040 657 0121

Merja Hölttä
ravintolapäällikkö
ravintola Talli
merja.holtta@xamk.fi
ravintolatalli@xamk.fi
Puhelin: 050 521 8520

Sari Vesala
ravintolapäällikkö
ravintola Junnu
junnu@xamk.fi
sari.vesala@xamk.fi
puh. 040 839 5070

Elina Arpiainen
ravintolapäällikkö
ravintola Kasarmina, ravintola DeXi
elina.arpiainen@xamk.fi
kasarmina@xamk.fi, dexi@xamk.fi
puh. 040 641 6645

Tomi Tuovinen
ravintolapäällikkö
ravintola Kaari
tomi.tuovinen@xamk.fi
dexi@xamk.fi
puh. 040 842 0588