Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, eli Xamkin ravintolapalveluihin kuuluu yksi kahvila ja kuusi ravintolaa Mikkelissä, Kotkassa, Kouvolassa ja Savonlinnassa. Kaikki ravintolat tarjoavat Xamkin opiskelijoille, henkilökunnalle sekä muille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluita, sekä tilaustarjoiluita ja palveluja.

Kullakin ravintolalla on oma ainutlaatuinen profiilinsa. Ravintola Talli  on tunnettu lähiruokalounaista, tilaustarjoiluista ja kampuskahvituksista. Ravintola DeXi on olohuonemainen kahvila, lounas- ja tapahtuma-stageravintola. Ravintola Kasarmina toimii pääopiskelijaravintolana Mikkelin kampuksella ja kahvila Alfa on rento kohtaamispaikka kampuksen A-rakennuksen aulassa.

Ravintola Junnu palvelee pääopiskelijaravintolana ja monipuolisena kahvilana Kotkan kampuksella. Ravintola Pajassa Kouvolan kampuksella voi nauttia kevytlounaasta tai poiketa kahville moderniin, lasiseinäiseen ravintolamiljööseen. Ravintola Kaari Savonlinnan kampuksella palvelee monipuolisena lounas- ja kahvilaravintolana kampuksen sydämessä.

Xcellent food. Xcellent service. Xcellent meetings.

Lähialueen raaka-aineita ja luomua

Ravintoloiden ruokalistoilla suositaan lähialueen raaka-aineita ja luomutuotteita. Ravintolat ovat mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa. Mikkelin kampuksen ravintolat ovat joutsenmerkittyjä ravintoloita, tavoitteena on Xamkin ravintolapalveluiden joutsenmerkitseminen lähivuosina.

Kaikki ravintolat ovat monialaisia TKI- ja oppimisympäristöjä, joiden suunnittelu- ja kehitystyössä ovat mukana eri koulutusalojen opiskelijat, opettajat ja projektihenkilöstö yhdessä ravintolahenkilökunnan kanssa. Ravintolat ovat myös aktiivisesti mukana kampusten tapahtumissa, teemoissa, esittelyissä ja kokouksissa.

Kampusravintoloiden rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja kotimaisuuteen tähtäävä laadukas ruokatarjonta yhdessä luovat Xamkin ravintolapalveluiden perustan.

Ota yhteyttä

Minna-Mari Mentula
palvelupäällikkö
Xamkin ravintolapalvelut
minna-mari.mentula@xamk.fi
p. 040 709 4981

Siiri Pyy
ravintolapäällikkö
Ravintola Talli
siiri.pyy@xamk.fi
ravintolatalli@xamk.fi
p. 050 312 5066

Margit Neuvonen
ravintolapäällikkö
Ravintola DeXi
margit.neuvonen@xamk.fi
dexi@xamk.fi
p.040 641 8840

Margit Neuvonen
ravintolapäällikkö
Ravintola Kasarmina
margit.neuvonen@xamk.fi
kasarmina@xamk.fi
p. 040 641 8840

Jaana Luukkanen
ravintolapäällikkö
Ravintola Kaari
jaana.luukkanen@xamk.fi
kaari@xamk.fi
p. 040 571 0889

Emilia Kriktilä-Porkka
ravintolapäällikkö
Ravintoja Paja
emilia.kriktila-porkka@xamk.fi
paja@xamk.fi
p. 040 628 7953

Emilia Kriktilä-Porkka
ravintolapäällikkö
Ravintola Junnu
emilia.kritila-porkka@xamk.fi
junnu@xamk.fi
p. 040 628 7953