
Tallin menut
TALLIN PÖYTIINTARJOILTAVAT MENUT
Ravintola Tallin menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Käytämme runsaasti lähi- ja luomutuotteita tarjoilujemme raaka-aineina. Huomioimme kaikki erityisruokavaliotarpeet ennakkoilmoituksen mukaisesti.
Menujen kanssa tarjoillaan ruokajuomana raikasta vettä ja makumaailmaan tarkoin valittuja viinejä. Pöydissä on tarjolla Tallissa leivottua siemenleipää ja yrttilevitettä. Jälkiruoan kanssa nautitaan luomukahvia tai luomuteetä.
Valmistamme menut minimissään 15 henkilölle.
Varaukset ja tiedustelut: ravintolatalli@xamk.fi tai p. 015 355 7419
TALLIN KEVÄTMENU I
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (L,G) ja paahdettua Tallin mallasleipää (M)
***
Kotimaista porsaan sisäfileetä ja omenasiiderikastiketta (L,G)
Paahdettua mustajuurta, porkkanaa ja perunakakkua (L,G)
***
Appelsiini-Mascarpone -trifle (L)
36,00 €/hlö
TALLIN KEVÄTMENU II
Keväistä viherversosalaattia, kotimaista naudan paahtopaistia ja vaahdotettua piparjuurikermaa (L,G)
***
Grillattua järvikuhaa ja viinivaahtokastiketta (L,G)
Palsternakka-perunapyreetä (L,G)
Korteniemen luomuhunajalla glaseerattuja kevätkasviksia (L, G)
***
Brita-kakkua, kotimaisia marjoja ja marjamelbaa
38,00 €/hlö