NOUTOPÖYTÄLOUNAS

on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja se sisältää

  • kolmea erilaista salaattia, erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kastikkeita
  • päivän keitto
  • pääruoka lisukkeineen, kasvisvaihtoehto lautasannoksena
  • lähileipomon leipiä
  • luomukahvia / luomuteetä jälkiruoan kera

Mikäli et halua nauttia koko noutopöytälounasta, voit koostaa itsellesi sopivamman vaihtoehdon tai ottaa ruoan vaikka mukaan. Ruokajuomana tarjoilemme jäävettä.

HINNAT

  • Noutopöytälounas 10,50 €
  • Salaattipöytä 7,00 €
  • Päivän keitto 5,50 €
  • Salaattipöytä ja keitto 8,20 €
  • Kasvisvaihtoehto 10,50 €

 

LOUNASLISTAN MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA

Viikon kasvisvaihtoehto:

Linssipihvejä, juurespaistosta ja hernehummusta (L)

MAANANTAI 25.3.

Appelsiini-viikunavihersalaattia (m,g)
Valkokaali-kultapikkelssisalaattia (m,g) *luomuvalkokaali
Possu-pastasalaattia (m) *luomupasta ””seesaminsiemen, soija
Palsternakka-vaniljasosekeittoa (l,g) *luomukasvisliemi
Mestarin lihapyöryköitä ja tomaattista Spagetti Napolitanaa (l) ””sinappi, kanamuna, muskottipähkinä
Mansikka-basilikavispipuuroa (m)*luomusokeri*luomumannasuurimo

TIISTAI 26.3.

Tomaatti-nachosalaattia (m,g)
Kyssäkaali-rucolasalaattia (m,g)
Savuporoista lehtikaali-ohrasalaattia (m)
Keltaista kana-kasviskeittoa (l)
Uunimuikkuja tomaattisessa pekoni-smetanakastikkeessa (l,g)
Keitettyä kuoriperunaa (m,g)
Herukkakiisseliä Astikkalan marjoista (m,g) ja vaniljajogurttia (l,g) *luomusokeri *luomuperunajauho

KESKIVIIKKO 27.3.

Omena-vihersalaattia (M,G)
Itämaista porkkanasalaattia (M,G) ””soija, seesaminsiemen
Sitruunaista peruna-kaprissalaattia (L,G) ””sinappi,kanamuna
Savulohikeittoa (L,G)
Tomaattista naudanlihalasagnea (l) ja tomaattiketsuppia (m,g)*luomuvehnäjauho
Suklaista kookos-toscapiirakkaa (L)*luomusokeri*luomuvehnäjauho*luomukananmuna

TORSTAI 28.3.

Pinaatti-raitajuurivihersalaattia (M,G)
Tomaatti-parsasalaattia (M,G)
Vuolukana-bulgursalaattia (M)
Savupalvi-maalaiskeittoa (M,G)
Lohileikettä (L) ja hernekermaviilikastiketta (L,G)
Sitruunaä perunamuussia (L,G)
Mustikka-ruisvaahtoa Astikkalan mustikoista (m)””soijalesitiini*luomuruisjauho*luomusokeri

PERJANTAI 29.3.

TALLIN TEXMEX PERJANTAI!

Salaattipöydästä;
Amerikansalaattia ja rucolaa (m,g)
Coleslaw-salaattia (l,g)””sinappi, kanamuna
Tomaattia, maissia, punasipulia, jalopenoa (m,g)
Juustoraastetta (l,g)
Corn Chowder- maissikeittoa (l,g) ja krutonkeja (m) *luomukasvisliemi
Tuunaa omat tortillat ja tacot:
Tortilloja ja tacoja
Jauhelihatäytettä ja kananpojantäytettä (m,g)
(kasvistäyte keittiöistä)
Tomaattisalsaa (m,g)
Cheddarkastiketta (l,g)
Kookos-ananasriisiä (L,G)””soijalesitiini *luomusokeri