NOUTOPÖYTÄLOUNAS

on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja se sisältää

  • kolmea erilaista salaattia, erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kastikkeita
  • päivän keitto
  • pääruoka lisukkeineen, kasvisvaihtoehto lautasannoksena
  • lähileipomon leipiä
  • luomukahvia / luomuteetä jälkiruoan kera

Mikäli et halua nauttia koko noutopöytälounasta, voit koostaa itsellesi sopivamman vaihtoehdon tai ottaa ruoan vaikka mukaan. Ruokajuomana tarjoilemme jäävettä.

HINNAT

  • Noutopöytälounas 10,50 €
  • Salaattipöytä 7,00 €
  • Päivän keitto 5,50 €
  • Salaattipöytä ja keitto 8,20 €
  • Kasvisvaihtoehto 10,50 €

 

LOUNASLISTAN MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA

Viikon kasvisvaihtoehto:

Kasvispihvi, lämmintä riisi-papusalaattia ja jogurtti-chilisoosia (L,G) ””kananmuna

LEIPÄVIIKKO JA HÄVIKKIVIIKKO

TALLISSA VIETETÄÄN LEIPÄ- JA HÄVIKKIVIIKKOA. TÄMÄN VUODEN LEIPÄVIIKON TEEMANA ON #syönleipää. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ LEIPÄTIEDOTUS

SAMAAN AIKAAN VIETETÄÄN MYÖS HÄVIKKIVIIKKOA TEEMALLA LIIAN HYVÄÄ HUKATTAVAKSI. TIESITKÖ, ETTÄ JOKA KYMMENES LEIPÄPALA, HEDELMÄ TAI VIHANNES PÄÄTYY ROSKIIN. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ HÄVIKKIVIIKKO

PERJANTAI 21.9.

Talon vihreää (M,G) ja Melonia (M,G)
Tzatziki-kaalisalaattia (L,G)
Bulgur-savulohisalaattia (M)
Tomaatti-punajuurisosekeittoa (L,G)
Ylikypsää viljaporsasta ja tummaa olut-sipulikastiketta (M)
Uuniranskalaisia (M,G)
Omena-kanelituorepuuroa (L) *luomusokeri *luomukaurahiutale

MAANANTAI 24.9.

Appelsiini-sipulivihersalaattia (M,G)
Coleslawsalaattia (L,G)
Tulista tofu-nuudelisalaattia (L) ””soija
Metsäsienikeittoa (L,G) *luomukasvisliemi
Ruiskuorrutettuja silakkapihvejä (L) ja hunajasinappi-kermaviilikastiketta (L,G) ””sinappi
Keitettyä kuoriperunaa (M,G)
Kookos-vaniljavispipuuroa ja vadelmahilloa (L) *luomumannasuurimo *luomusokeri

TIISTAI 25.9.

Neidon persimonsalaattia (M,G)
Kukkakaali-linssisalaattia (M,G)
Feta-perunasalaattia (L,G)
Paahdettua valkosipuli-kukkakaalikeittoa (L,G) ja valkosipulikrutonkeja (M)
Aurajuustokanaa (L,G)
Kookosriisiä (M)
Kuningatarmarjakiisseliä Astikkalan marjoista (M,G) *luomusokeri *luomuperunajauho

KESKIVIIKKO 26.9.

Isoäidin kanamuna-vihersalaattia (L,G) ””sinappi *luomukananmuna
Valkosipuli-kaalisalaattia (L,G) *luomuvalkokaali ””kanamuna, sinappi
Riisi kanasalaattia (L)
Mifu-minestronekeittoa (L) *luomupasta *luomuvalkokaali *luomukasvisliemi
Lindströminpihvejä ja ruskeaa kastiketta (L)
Lohkoperunoita (M,G)
Vaniljapullaa (L)

TORSTAI 27.9.

Paahdettua paprika-vihersalaattia (M,G)
Hunajavinegretillä maustettua punakaalisalaattia (M,G) *luomuhunaja
Pulled pork- perunasalaattia (M,G)
Broileri-borschkeittoa (M,G) ja vuohenjuustosmetanaa (VL,G)
Paistettua Kipparin uunilohta (L,G)
Voilla terästettyä perunamuussia (L,G)
Herukka-ruisvaahtoa (L) *luomuruisjauho *luomusokeri ””soijalesitiini

PERJANTAI 28.9.

Granaattiomena-raitajuurivihersalaattia (M,G)
Vesimeloni-kurkkusalaattia (M,G)
Napolin pasta-salaattia (L) *luomupasta
Bataatti-kookossosekeittoa (L,G)
*luomukasvisliemiYön yli mureutettua kassleria ja kermaista kolmenpippurin kastiketta (L,G) ””sinappi
Keitettyä kuoriperunaa (M,G)
Marjarahkaa (L,G)