NOUTOPÖYTÄLOUNAS

on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja se sisältää

  • kolmea erilaista salaattia, erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kastikkeita
  • päivän keitto
  • pääruoka lisukkeineen, kasvisvaihtoehto lautasannoksena
  • lähileipomon leipiä
  • luomukahvia / luomuteetä jälkiruoan kera

Mikäli et halua nauttia koko noutopöytälounasta, voit koostaa itsellesi sopivamman vaihtoehdon tai ottaa ruoan vaikka mukaan. Ruokajuomana tarjoilemme jäävettä.

HINNAT

  • Noutopöytälounas 10,50 €
  • Salaattipöytä 7,00 €
  • Päivän keitto 5,50 €
  • Salaattipöytä ja keitto 8,20 €
  • Kasvisvaihtoehto 10,50 €

 

LOUNASLISTAN MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA

PERJANTAI 17.1.

TALLIN TEXMEX PERJANTAI!

Salaattipöydästä;
Amerikansalaattia ja rucolaa (M,G)
Coleslaw-salaattia (L,G)””sinappi, kanamuna
Tomaattia, maissia, kurkkua, jalopenoa (M,G)
Juustoraastetta (L,G)
Tulinen kasvissosekeitto (L,G) *luomukasvisliemijauhe ””selleri
Tuunaa omat tortillat ja tacot:
Tortilloja ja tacoja
Jauhelihatäytettä ja kananpojantäytettä (M,G)
(kasvistäyte keittiöistä)
Tomaattisalsaa (M,G)
Cheddarkastiketta (L,G)
Tallin mutakakkua (L)

 

MAANANTAI 20.1.

Tomaatti-nachosalaattia (m,g)
Valkokaali-paprikasalaattia (m,g)*luomuvalkokaali
Chorizo-pastasalaattia (l)*luomupasta””sinappi,pähkinä,selleri
Purjo-perunasosekeittoa (l,g)
Kaalikääryleitä ja ruskeaa kastiketta (l,g)
Juuresmuussia (l,g)
Hedelmävispipuuroa (L)*luomusokeri*luomumannasuurimo

TIISTAI 21.1.

Granaattiomena-nektariinivihersalaattia (m,g)
Tomaatti-sipulisalaattia (m,g)
Kreikkalaista peruna-fetasalaattia (l,g)
Kana-kookoskeittoa (m,g)
Stroganoff-lihapataa (m,g) ja vaahdotettua smetanaa (l,g)*luomumustapippuri
Villiriisiä (m,g)
Marjasmoothieta (l,g)

KESKIVIIKKO 22.1.

Pinaatti-mozzarellavihersalaattia (l,g)
Kukkakaali-porkkanacoleslaw (l,g)”sinappi, kananmuna
Italiansalaattia (l,g)””sinappi,kananmuna
Itämaista kalakeittoa (l,g)
Aurajuustobroileria (l,g)
Lämmintä couscous-kasvissalaattia (m,g)
Kardemummakakkua (l)*luomusokeri*luomuvehnäjauho

TORSTAI 23.1.

Uunitomaatti-vihersalaattia (m,g)
Kukkakaali-melonisalaattia (m,g)
Meetwursti-couscoussalaattia (m)
Tallin lihasoppaa (m,g)
Lohileikettä (l) ja tartarkastiketta (m,g)
Keitettyjä perunoita (m,g)
Marjaista tuorepuuroa (l) *luomukanamuna*luomuvehnäjauho*luomusokeri

PERJANTAI 24.1.

Appelsiini-taatelivihersalaattia (m,g)
Hunajaista porkkanasalaattia (m,g)
Kana-pastasalaattia (l,g)
Metsäsienikeittoa (l,g)
Porsaanleikettä (m) ja pippurimajoneesia (l,g)””sinappi, kananmuna
Uunipaahdettuja perunoita (m,g)
Pannukakkua (l,g)*luomusokeri*luomuvehnäjauho ja hilloa (m,g)

Viikon kasvisvaihtoehto:

Parmesan-kasvislasagnea (L)