NOUTOPÖYTÄLOUNAS

on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja se sisältää

  • kolmea erilaista salaattia, erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kastikkeita
  • päivän keitto
  • pääruoka lisukkeineen, kasvisvaihtoehto lautasannoksena
  • lähileipomon leipiä
  • luomukahvia / luomuteetä jälkiruoan kera

Mikäli et halua nauttia koko noutopöytälounasta, voit koostaa itsellesi sopivamman vaihtoehdon tai ottaa ruoan vaikka mukaan. Ruokajuomana tarjoilemme jäävettä.

HINNAT

  • Noutopöytälounas 10,50 €
  • Salaattipöytä 7,00 €
  • Päivän keitto 5,50 €
  • Salaattipöytä ja keitto 8,20 €
  • Kasvisvaihtoehto 10,50 €

 

LOUNASLISTAN MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA

Viikon kasvisvaihtoehto:

Härkäpapupihviä, lämmintä porkkana-bulgursalaattia ja Tallin sitruunaista persiljapestoa (L)

VK 8: Pinaattiohukaisia, voilla terästettyä perunamuusia ja puolukkahilloa (L)

 

PERJANTAI 15.2.

Cantaloupe-vihersalaattia (M,G)
Tzatsiki-kaalisalaattia (L,G) *luomuvalkokaali
Savulohi-nuudelisalaattia (M)
Vuohenjuusto-punajuurisosekeittoa (VL,G) *luomukasvisliemi
Ylikypsää viljaporsasta ja tummaa olut-sipulikastiketta (M)
Savukermaperunoita (L,G)
Omena-kanelituorepuuroa (L) *luomusokeri, luomukaurahiutale

MAANANTAI 19.2.

Appelsiini-sipulivihersalaattia (M,G)
Savoijkaali-porkkanaraastesalaattia (M,G)
Tulista mifu-nuudelisalaattia (L) ””soija
Paahdettua valkosipuli-kukkakaalikeittoa (L,G) ja ruiskrutonkeja (M)
Kauraleivitettyjä silakkapihvejä (L) ja sinappi-kermaviilikastiketta (L,G) ””sinappi
Keitettyä kuoriperunaa (M,G)
Banaani-suklaavispipuuroa (L) *luomusokeri,luomumannasuurimo

TIISTAI 20.2.

Neidon persimonsalaattia (M,G)
Kukkakaali-linssisalaattia (M,G)
Ceasar-perunasalaattia (L,G) ””sinappi, kanamuna
Pekoni-tomaattikeittoa (L,G)
Välimeren broilerivuokaa (L,G) ””sinappi
Monivilja-riisiä (M)
Vaniljakiisseliä (L,G) ja kaneliomenia (M,G) *luomusokeri

KESKIVIIKKO 21.2. LOUNAALLA TÄYTTÄ KLO 11.20 – 12.20 RYHMÄVARAUKSEN VUOKSI

Paahdettua paprika-vihersalaattia (M,G)
Valkosipuli-kaalisalaattia (L,G) *luomuvalkokaali ””kanamuna, sinappi
Viljaista broilerisalaattia (L)
Mifu-minestronekeittoa (L) *luomupasta,luomuvalkokaali,luomukasvisliemi
Lindströminpihvejä ja espagnolekastiketta (L) ””selleri
Lohkoperunoita (M,G)
Marja-pullavanukasta (L) ja karamellikermavaahtoa (L,G) ””soijalesitiini

TORSTAI 22.2.

Isoäidin kanamuna-vihersalaattia (L,G) ””sinappi *luomukananmuna
Hunajavinegretillä maustettua punakaalisalaattia (M,G) *luomuhunaja
Pulled pork- perunasalaattia (M,G)
Broileri-borschkeittoa (M,G) ja vuohenjuustosmetanaa (VL,G)
Paistettua uunilohta ja sitruuna-valkoviinikastiketta (L,G)
Voilla terästettyä perunamuussia (L,G)
Porkkanakakkutuorepuuroa (L) ””pähkinä *luomusokeri,luomukaurahiutale

PERJANTAI 23.2.

Granaattiomena-raitajuurivihersalaattia (M,G)
Korianteri-tuorekurkkusalaattia (M,G) ””soija
Napolin pasta-salaattia (L) *luomupasta
Herne-parsakaalisosekeittoa (L,G)
Yön yli mureutettua kassleria ja kermaista omenakastiketta (L,G) ””sinappi
Keitettyä kuoriperunaa (M,G)
Mokka-mantelimaustekakkua (L) *luomusokeri,luomuvehnäjauho,luomukananmuna,luomukahvi ””soijalesitiini, pähkinä

RAVINTOLA TALLI ON SULJETTU TALVILOMAVIIKOLLA 26.2. – 4.3.