NOUTOPÖYTÄLOUNAS

on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja se sisältää

  • kolmea erilaista salaattia, erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kastikkeita
  • päivän keitto
  • pääruoka lisukkeineen, kasvisvaihtoehto lautasannoksena
  • lähileipomon leipiä
  • luomukahvia / luomuteetä jälkiruoan kera

Mikäli et halua nauttia koko noutopöytälounasta, voit koostaa itsellesi sopivamman vaihtoehdon tai ottaa ruoan vaikka mukaan. Ruokajuomana tarjoilemme jäävettä.

HINNAT

  • Noutopöytälounas 10,50 €
  • Salaattipöytä 7,00 €
  • Päivän keitto 5,50 €
  • Salaattipöytä ja keitto 8,20 €
  • Kasvisvaihtoehto 10,50 €

 

LOUNASLISTAN MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA

Viikon kasvisvaihtoehto:

Punajuuripihvi, yrttirisottoa ja kauden kasviksia (L)

perjantai 16.11. amerikka

13.11. – 16.11. Ravintola Tallin lounaalla on makuja maailmalta kansainvälisen yrittäjyysviikon (GEW) kunniaksi. Lue lisää täältä…

Omena-ceasarsalaattia (L,G)
Savoijkaali-porkkanasalaattia (M,G)
Juustoista punajuuri linssisalaattia (L,G)
Tomaattista papu-pastakeittoa (L)*luomukasvisliemi
Bbq grillattua porsaankylkeä (M,G)
Chilipaahdettuja perunoita (M,G)
Jogurttipannacotta (L,G) *luomusokeri

maanantai 19.11.

Maalaissalaattia (M,G)*luomukanamuna
Aura-coleslawta (L,G)*luomuvalkokaali ””sinappi, kanamuna
Bulgur-tofusalaattia (M) ””soija
Appelsiininen tomaatti-linssikeitto (L,G)
Jauhelihamureketta, paprika-sipulihöystöä ja pekonikastiketta (L,G)
Keitettyä kuoriperunaa (M,G)
Leipuri Eetun sitruuna-rahkapiirakkaa (L)

TIISTAI 20.11.

Aprikoosi-melonivihersalaattia (M,G)
Punajuuri- omenasalaattia (L,G)
Kebab-pastasalaattia (M) *luomupasta
Broileri-nuudelikeittoa (M) ””selleri
Savulohi-tuorejuustotäytteisiä uuniperunoita (L) ja tillipestoa (L)
Paahdettuja uunijuureksia (M,G)
Herukka-vaniljasmoothieta (L,G) *luomusokeri

KESKIVIIKKO 21.11.

Paahdettua uunitomaattisalaattia (M,G)
Punakaali-puolukkasalaattia Astikkalan marjoista (M,G)
Bataatti-fetasalaattia (L,G)
Kermaista haukikeittoa (L,G)
Maissipaneroitua kanan paistikkaita (M,G) ja basilika-aiolikastiketta (L) ””sinappi, kanamuna, soija
Monivilja-riisiä (M)
Brownie-suklaatuorepuuroa (L) ””pähkinä *luomusokeri *luomukaurahiutale

TORSTAI 22.11.

Lihaisaa Cobbsalaattia (L,G) *luomukanamuna
Kukkakaali-melonisalaattia (M,G) ””pähkinä
Yrttistä riisi-kasvissalaattia (M,G)
Makkara-kaalikeittoa (M,G) *luomuvalkokaali ””muskottipähkinä
Jauhemaksapihvejä, paistettua sipulia, ruskeaa kastiketta (L,G) ja puolukkasurvosta Astikkalan marjoista (M,G)
Voilla terästettyä perunamuussia (L,G)
Omena-kaurapaistosta (L) ja kardemummakermaa (L,G) *luomukaurahiutale *luomusokeri ””soijalesitiini

PERJANTAI 23.11.

Vesimeloni-vihersalaattia (M,G)
Porkkana-rucolasalaattia (M,G)
Mifu-papusalaattia (L,G) ”seesaminsiemen
Aurajuusto-punajuurisosekeittoa (L,G)
Leivitettyä viljaporsaanleikettä (M) ja sinappi-hunajamajoneesia (L,G) ””sinappi, kananmuna *luomuhunaja
Uuniranskalaisia (M,G)
Banana bread- kakkua (L) *luomusokeri *luomuvehnäjauho *luomukananmuna ””pähkinä