Xamkin ravintolapalveluiden rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja konstailematon kotiruoka laajenevat myös Saimaa Stadiumille. Ravintola Stadiumin aularavintola sijaitsee Saimaa Stadiumin pääsisäänkäynnin yhteydessä. Yläkerran Parviaula Vireen voi varata kokouksien kahvi- ja lounastarjoiluihin, cocktail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin tai illanistujaisiin. Ravintola Stadiumilla on myös anniskeluoikeudet. Xamkin ravintolapalveluista Ravintola Talli tuottaa Saimaa Stadiumin permantoalueen ravintolapalvelut urheilutapahtumiin, konsertteihin, messuille, kokouksiin, näyttelyihin ja yritysjuhliin jopa 5000 hengelle anniskeluoikeuksin.

Ravintola Stadiumi avautuu testikäyttöön vaiheittain. Virallisia kutsuvierasavajaisia vietetään keskiviikkona 14.3., perjantaina 16.3. testataan kahvilatoimintaa ja lauantaina 17.3. avataan ovet kaikille kaupunkilaisille. SuperCornerin toiminta käynnistyy myös avajaisviikonloppuna. Ravintola Stadiumi palvelee ma-su klo 11-20 Saimaa Stadiumin aukiollessa.

 

Lounasta Stadiumilla

Ravintola Stadiumi tarjoaa 5 eri Kelan ateriatuettua lounasvaihtoehtoa arkisin eli salaattilounaan vaihtuvilla proteiinilisillä, keittolounaan, kasvislounaan, kotiruokalounaan ja delipatongin. Raviradantiellä asuu noin 300 ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijaa, jotka voivat lounastaa jatkossa ateriatuetusti myös Ravintola Stadiumilla. Viikonloppuisin klo 12-15 tarjoamme perinteistä kotiruokalounasta, keittoa ja salaattia proteiinilisillä yhdessä SuperCornerin a la carte -annosten kanssa. Ravintola Stadiumin lounaslistoilla näkyy tuoreus, terveellisyys, kotimaisuus sekä lähi- ja luomutuotteet. Ravintola Stadiumia haetaan kevään 2018 aikana Portaat Luomuun -ohjelman tasolle 3 ja tavoitteena on Ravintola Stadiumin joutsenmerkitseminen lähivuosina.

 

Poikkea kahville tai piipahda viinille

Ravintola Stadiumin aulatilasta on tulossa koko kaupungin olohuone. Voit poiketa kahville, sopia treffit harrastusten jälkeen tai piipahtaa vaikkapa viinillä ohikulkiessa. Ravintola Stadiumin tuotevalikoima kehittyy asiakaskunnan toiveita kuunnellen ja toisaalta myös kokousasiakkaat ja tapahtumat huomioiden. Tarjolla on mm. kotimaisia smoothieita, hyvinvointijuomia, proteiinirahkoja, kauravälipaloja, speltti- ja kauralakuja, lähileipomoiden tuotteita ja luomuviinejä.

 

Liiku, leiki, temppuile SuperCornerissa – tankkaa Stadiumilla, varaa Supersynttärit

SuperCornerin asiakaskunnalle, lapsille ja lapsenmielisille, tarjoamme itsetehtyjä burgereita ja hodareita unohtamatta kotimaisia raaka-aineita ja lähituotteita arkisin klo 14-19.30 ja viikonloppuisin klo 11-19.30. Kahvilavalikoimassa huomioidaan myös SuperCornerin asiakkaat ja Supersynttäritarjoilut voi varata Saimaa Stadiumin kautta: sales@saimaastadiumi.fi

 

Seuraa Stadiumin tarjontaa

Stadiumin nettisivut päivittyvät www.xamkravintolat.fi –sivuilla. Lounastarjontaa voi seurata Xamkin introissa, nettisivuilla ja mobiiliruokalistan avulla. Lounaslistojen ravintoainesisällöt voi tarkastaa ravintolan sisääntulon yhteydessä olevasta Jamixmenusta. Ruokalista-, tapahtuma- ja teemamainontaa tuodaan esille mm. ravintolatilojen infonäyttöjen ja ravintolapalveluiden Facebook -sivujen kautta.

 

Tule mukaan Stadiumin TKI-toimintaan

Ravintola Stadiumista kehitetään monialainen TKI- ja oppimisympäristö, jonka kehitystyössä ovat mukana Xamkin eri koulutusalojen opiskelijat, opettajat ja TKI-henkilöstö yhdessä Stadiumin henkilöstön kanssa. Uusia ideoita, niiden pohjalta tehtävää suunnittelua ja käytännön toteutusta työstetään opintojaksoilla, harjoitteluissa ja opinnäytetöinä. Ravintola Stadiumin somemarkkinoinnin kehittäminen alkaa liiketalouden opinnäytetyönä. Erilaiset teemat ja tapahtumat Saimaa Stadiumilla kiinnitetään ravintolapäällikön toimesta suoraan Stadiumin TKI-kalenteriin. Ravintola Stadiumille perustetaan myös asiakastoimikunta, joka kokoontuu säännöllisesti.

 

Tervetuloa testaamaan Ravintola Stadiumin palveluita!

 

Lisätietoja:

ravintolapäällikkö Henna Valtonen, p. 040 657 0121, henna.valtonen@xamk.fi

palvelupäällikkö Minna-Mari Mentula, p. 040 709 4981, minna-mari.mentula@xamk.