Savonlinnan kampuksen Ravintola Kaarisalin ravintolatoiminta siirtyy 1.7.2017 Fazer Food Services Oy:ltä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:lle. Ravintola Kaarisalin ravintolatoiminta liitetään osaksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolatoimintaa ja Ravintolapalvelut –palveluyksikköä. Ravintola Kaarisalin nimi lyhenee samalla Ravintola Kaareksi.

Lisää uusia palveluja

Ravintolan toimintakonseptia muokataan siten, että opiskelijaravintolapalveluiden ohella lisätään kampuskahvituspalveluita, tilausravintolapalveluita ja tilamyyntiä. Savonniemisaliin haetaan myös anniskeluoikeuksia. Aukioloaikoja laajennetaan erilaisten tilausten, tapahtumien ja teemojen mukaan, tarvittaessa ollaan avoinna tilauksesta myös kesäisin Oopperajuhlien aikaan. Kuitulaboratorion ateriatuetut ruokapalvelutarpeet selvitetään myös.

Tavoitteena on kehittää Ravintola Kaarea yhdessä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa monialaisena TKI- ja oppimisympäristönä kuten tällä hetkellä tehdään Xamkin muissa ravintoloissa Mikkelissä, Kotkassa ja Kouvolassa. Keskeisimpinä kehittämiskohteina ovat mm. lähi- ja luomuruoan lisääminen ruokalistoille, ravintolatilojen toimintakonseptin muuntaminen myös tilausravintola- ja kokouskäyttöön sekä digitaalisuuden ja kestävän kehityksen tuominen kiinteämmin osaksi ravintolatoimintaa.

Lisätietoja:

Minna-Mari Mentula
palvelupäällikkö