Ravintola Junnu palvelee tammikuussa lyhennetyin aukioloajoin. Lounas on katettuna arkisin klo 10.30 – 13.30. Tarkistathan aukioloajan Junnun nettisivuilta.

 

Ravintola Junnusta voit ostaa Kelan ateriatuetun take away-lounaan. Olemme aloittaneet Kelan ateriatukilounaiden take away-ateriamyynnin amk-opiskelijoille 30.11.2020 alkaen. Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan 2 päivän ateriat kerralla itselleen ja tarvittaessa ostaa 2 päivän ateriat myös toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei voi oireiden vuoksi tulla asioimaan paikan päälle.

Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti. Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Keittiöhenkilökunta pakkaa ateriat ja lisäkesalaatin rasioihin, leivät ja levitteen, sekä juoman paperikassiin. Opiskelija maksaa ateriat kassalla ja saa ateriakassin keittiöstä kuittia vastaan.

 

Huolehdimme yleisestä hygieniatasosta ja turvaväleistä ravintolasaleissa tehostetusti. Voit tulla turvallisesti syömään, kahville tai ostoksille Ravintola Junnuun. 

Tervetuloa!